Antikoncepcia Femoden, prosím o radu

Mam problém. Prvý krát v živote beriem antikoncepciu nízko hormonálnu. Lekár mi ju nasadil na základe toho, že mám na pravom vaječníku cystu. Mam 40 r. a 28.01. som dostala menzes a nasadila som si Femoden. Dnes je 08.02. a menzes mi stále pokračuje. Chcem niekoho poprosiť, či mi vie niekto poradiť, či je to v tomto postupe normálne. Nakoľko neviem ako mám v tomto ďalej postupovať. Za akúkoľvek odpoveď veľmi pekne ďakujem. Rena

Ahoj. Urcite vyhladaj lekara a dufam, ze si to uz spravila. Moja kamaratka mala tusim tiez taky problem, ale hlavne vzdy za lekarom.

Ahojte, mam 16 a beriem prvy krat antikoncepciu a je v poriadku, ale jeden den som vracala a chcem sa spytat, ci mozem tu tabletku vyvracat a jej ucinnost klesne alebo vobec nebude ucinna, takze mozem ostat tehotna? Od toho dna ma boli brucho a nemozem poriadne jest, ma to nejaky vplyv na tu antikoncepciu? Prosim poradte.

Ahojky, chcem sa opytat ohladom Femodenu. Zacala som ho brat iba nedavno, v 2. den cyklu, v pribalovom letaciku je napisane, ze zacne ucinkovat hned, ako sa zacne brat, v pripade, ked sa zacne brat medzi 2-5. dnom, treba pouzit barierovu antikoncepciu a potom je ucinna. Chcem sa teda opytat, ci je naozaj ucinna a mozem sa uz po 7 dni na nu spolahnut, ak sa aj priatel do man urobi, alebo musim pre istotu pouzit este kondom? Prosim o co najskorsiu odpoved, lebo to dost ponahla. Dakujem.

Ahojte. Ja uzivam Femoden asi rok a som s nim spokojna. Pokial viem do dvoch hodin po uziti ak nenastane vracnie, alebo hnacka - je to v poriadku. Lebo to je uz v tele. Ja ak mam nejaky problem, volam k svojemu gynekologovi. Je to to najlepsie riesenie a najistejsie. Obsas sa stava, ze telo reaguje na antikoncepciu dlhym krvacanim, alebo ziadnym - ako sa stalo mne pri istom druhu. Co so mnou dost zamavalo.