APOLLO zdravotná poisťovňa, a.s.

Aké sú Vaše skúsenosti s touto zdravotnou poisťovňou?

Som počul, že veľa ľudí sa prihlásilo do Apolla kvôli lepšiej zdravotnej starostlivosti zo strany zubárov, ako to vlastne bolo? Teraz mám zuby pred generálkou a hodil by sa mi lacnejší servis. Nechápem však ten systém, to akože zubári dostanú od Apolla viac peňazí, alebo je to nejako inak nastavené?

Asi na tom niečo bude, že Apollo lepšie platí zubárom, pretože dnes som bola na zubnom RTG a povedali mi, že keď mám Apollo ZP tak nemusím platiť, že poisťovňa to preplatí.

Na vysetreni u odborneho lekara som sa dozvedela, ze APOLLO plati za vykony lekarom najmenej alebo vobec. Napriek tomu som bola bezplatne osetrena.

Nie som klientkou tejto poisťovne, ale nedá mi reagovať, pretože: V CVČ ReLAx sme organizovali veľké zábavné popoludnie pre deti a mládež spojené s podujatím Na kolesách proti rakovine. ZP APOLLO nám veľmi ochotne zapožičala invalidné vozíky, pripravila upomienkové balíčky pre účastníkov súťaží a osobne prispeli svojou účasťou k zdarnému priebehu podujatia v Handlovej “DEŇ D”. Ďakujeme! Aké by to bolo všetko jednoduché, keby sme vedeli všetci medzi sebou tak spolupracovať.

Mňa odmietli vyšetriť na neurologii, lebo mám Apollo, musela som si všetko platiť, čo najskôr ju zmením.

Chcem si dat opravit zuby - protezu, kolko mi preplati poistovna Apollo, nakolko som dochodkyna / predc. dochodok /. Vyjde ma to lacnejsie? Dakujem.