Chcel by som aby sa ozvali ľudia s Aspergerovým syndrómom a prispeli tak mne aj ostatným ľuďom s AS svoje skúsenosti s diagnostikovaním a liečbou. Ďakujem
Mám 31r. a chcel by som spoznať niekoho podobného veku s AS.
Dobrý deň, mám 19-ročného syna s Asperg.syndrómom. Neviem čo presne Vás zaujíma, ani v akom ste veku. Ak napíšete konkrétne s čím máte problém, možno Vám k tomu budem vedieť povedať, aké skúsenosti alebo vedomosti máme my.
Dobry den,
ja mam skoro 18-rocneho syna s AS.Chcem sa Vas popytat, ci neviete o nejakych aktivitach, ktore by mohol navstevovat.Ma problemy nadviazat priatelske vztahy s rovesnikmi.Zuzka
Skúste sa kontaktovat na OZ Bol raz jeden Clovek, podnikaju rozne aktivity pre dospievajucich a dospelych s AS, napr.:
Články - Komunitný tréningový byt | I-PSYCHOLOGIA
Dobrý deň. Mám dcéru, ktorá má 11 rokov a má len nedávno diagnostikovaný AS spojený s epilepsiou (len výboje bez záchvatov). Má problémy s ostatnými ľuďmi, je veľmi uzavretá, nerozpráva o svojich pocitoch a má poruchy učenia - hlavne s jazykmi. Okrem samozrejme iných problémov. Máte niekto s tým skúsenosti? Rada by som si vymieňala skúsenosti a rady s ľuďmi, ktorí majú skúsenosti s AS.
Dobry den, mam 21 - rocneho syna s AS. Rada by som si vymenila poznatky o AS s niekym, kto ma dieta podobneho veku, pripadne by som bola velmi rada, ak by niekto prejavil zaujem spoznat sa a spriatelit sa s mojim synom. Je student VS, nadpriemerne inteligentny, len tie socialne zrucnosti… V nich je velmi nepriebojny a lahko zranitelny. Zijeme v Bratislave. Prosim napiste mi na mail: mabo@post.sk
Marti, odkedy mate potvrdeny AS u syna? odkial ste? Rada by som vedela viac o synovych prejavoch AS. Ak si najdete cas, napiste mi,prosim
Majka - mama 21-rocneho syna s AS
Mne veľmi pomohla detoxikácia od ťažkých kovov. Ked sú v mozgu tak ťažko by sa mohol stav zlepšiť. Nikdy by sa my stav nezlepšil ak by som sa nezačal starať viacej o svoje zdravie a neužíval tekuté zeolity na detoxikáciu. Môže tam byť aj neznášanlivosť na lepok alebo laktózu. To býva aj často u autistov.
Môžeš napísať, ako konkrétne ti pomohol detox? Ako dlho to trvalo, pomohlo asi na koľko percent a z kadiaľ si čerpal info? Veľmi pekne ďakujem.
Dobrý večer, nikdy som o AS nepočula, až dneska, keď som sa dozvedela, že môj žiak to má. Má s tým niekto skúsenosti, ako ho zaujať v triede? Som vychovávateľka. Ďakujem