Biele škvrny po opaľovaní v solárku

Chcela by som sa s vami poradiť, či niekto mal problém po opaľovaní sa v solárku. Robia sa mi občas také biele škvrny ako keby sa mi po ňom strácal pigment.

No asi by bolo ak by si so soláriom skončila, nemyslíš? Ak sa ti teda robia škvrny len po ňom ale tak, ak by si zbehla k lekárovi, možno by ti predpísal vitamíny aby sa ti už viac nerobili. Nemusí to byť totiž to priamo zo solária.

ak sa ti nieco taketo robi tak bude najlepsie prestat chodit do solarka, ono ti to za to predsa nestoji byt flakata len preto, ze si chcela byt opalena

Nič iného by som asi neporadil ako sa prestať opaľovať a navštíviť lekára. Asi tam inej pomoci nebude. Mohla si chytiť aj nejakú kožnú virózu v tom solárku.

cele solarko je podla mna hlupost a clovek vdaka nemu len starne, podla mna by si ho mala uplne bvynechat a ak tak sa opaluj ked bude svietit slnko

Ja som takýto problém nikdy nemala. Skús sa spýtať aj v soláriu kam chodíš, možno ti tam poradia. A môžeš skočiť aj ku kožnému, nezjedia ťa tam :slight_smile:

zbehla by som k lekarovi inak to moze by len prvotna reakcia na solarko a casom to moze zmiznut

Myslíš, že to bude len taká prvotná reakcia na solárko? Ja ti neviem, ako ja moc solárka nemusím, tak by som jej poradila len ho vynechať.

no podla mna si tam mala prestat chodit hned ako sa ti to spravilo. sice nechodim do solarka ale myslim ze takato reakcia na to nie je normalna.

neviem ale mne sa nepacia tie oranzove zeny vsak to je hroza sa na to len pozerat radsej sa opalute na normalnom prirodnom slnku

no tak ja som ich mala tiez ked som zacala chodit do solaria ale po par razoch presli podla mna to bola len reakcia na umele slnko a nic viac

obcas si do solarka zbehnem ale zatial sa mi nieco take nespravilo tak neviem povedat ale tak kazdy mame ine reakcie na umele slnko len si davaj pozor aby sa ti skvrny nerobili aj pri beznom slnku

No to sa tiež môže stať a nie je to príjemné

Ja by som to konzultovala najskôr s lekárkou kožnou

  • nechápem tie dievčatá, ktoré ešte aj v lete chodia do solária. potom nech sa nečudujú, že majú nejaké biele škrvny. veď to vôbec nie je zdravé!

Ak mas taketo problemy, tak by som uz viac do solaria nechodila!!

tak to máš potom pigmentové škvrny a tie už budeš mať celý život!!

…sa cudujete?..ved solarium vobec nie je zdrave!

Velmi dobre jarlino, suhlasim s tvojim nazorom! V zivote som v solarium nebola a vobec taketo problemi so skvrnami a podobne nemam!

PETRANA tak ale takéto škvrny môžu byť aj zo slnka nie len zo solárka