Biobran

Ahojte, prosim o radu tych, ktori vyskusali BioBran? Kto ma s tym skusenost?

Ockovi diagnostikovali pred rokom mnohopočetný myelóm, popri liečbe chemoterapiou užíval i Biobran. Pri chemoterapii nemal klasické nežiadúce účinky ako potenie, zvracanie. Táto je choroba je výsledkom zlyhania imunitného systému, preto sme považovali za vhodné aby ocko užíval niečo čo podporuje imunitný systém a aktivizuje organizmus do boja proti rakovine. Pridružili sa aj iné problémy a choroba ho napokon aj tak premohla. Ak by ste sa rozhodli pre Biobran, ostalo nám niekoľko 1000 mg sáčkov.

Dobrý deň. Chcela by som poradiť. Doporučili by ste investovať do Biobran? Rada si nechám poradiť. Ďakujem, Danka.

Pekný deň Tana. Rada by som sa informovala na Biobran sáčky. Môjmu ockovi taktiež diagnostikovali pred 2 mes. ca a ja pozerám na nete, čo by bolo najvhodnejšie pri chemoterapii. A tak som narazila na váš príspevok. Rada by som od vás odkúpila zvyšné sáčky, ak ích máte ešte k dispozícii, lebo od udania vášho príspevku ubehlo už niekolko mesiacov. Ďakujem. S pozdravom, Ingrid.

Prosím o radu pre moju sestru. Má diagnostikovanú rakovinu pankreasu s metastázami do pľúc. Čaká na histologicku biopsiu z pľúc. Potom sa zaháji liečba onkologická. Čakanie sa predlžilo, lebo jej pre náhle vzniknuté poruchy srdcového rytmu museli inplantovať pacemaker. Chcem sa preto spýtať, či aj pre ňu bolo vhodné začať teraz hneď užívať Biobran. Ďakujem