Prevažná časť našej populácie väčšinu dňa presedí a to zväčša na nesprávnych stoličkách. Prinášame jednoduchý návod a základné zásady ako si vybrať správnu stoličku
Dobrý deň viete mi prosím poradiť kde by som zohnala perfektnú terapeutickú stoličku do kancelárie ? Sedím denne naozaj dlho a už si to na chrbáte odoberá svoju daň. Prípadne neviete mi poradiť kde by mi poradili alebo aká je naozaj dobrá ? ďakujem krásne lebo tie bolesti chrbta sú už naozaj moc
chrbat je velmi zatazeny v praci, vidim to sama na sebe. ale aj zalezi od toho, ci nema clovek nieco so stavcami, lebo ja som mala posunute stavce a tym padom mi vyrazala kostrč viac na povrch (ako keby alebo ako to mam povedat) a uz som pomaly ani obsediet nemohla, pretoze bola totalne zapalena a bolelo to. Kupilasom si v zdravotnickych potrebach taky vankusik ktory sa nafukne, troska pomohlo, ale stale bolest, vsade inde … v autobuse, vlaku, aute… proste hrozne cosi a tak mama mi povedala, ze mam ist na fyzioterapiu a tam mi to zistili, ze mam posunute stavce a po troch sedeniach uz ziadne bolesti. fakt… akoze odporucam … ani spinalis mi netreba ani ten vankusik… velka pomoc ta fyzio
studovany fyzioterapeut, ktory pozna kazdy stavec a nerv ti nemoze ublizit… prepac, ale v tom s tebou nesuhlasim. K nejakemu takemu, ktory nie je kvalitny a neviem ci to ma naozaj vystudovane (bez certifikatov a pod) by som urcite nesla.
mam sedavu pracu, pracujem v kancelarii a tiež som sedela na nekvalitnej, tvrdej stoličke. PO čase sa moju chrbat a nohy začali ozyvat. Takže som si sama kupila ortopedicku kancelarsku stoličku MERCURY - kancelářská židle SPINE červená s PDH, začala som cvičit a velmi mi to pomohlo
baby pocujte, skontrolujte si klimu doma … Mna bolel chrbat, konkretne krk, lebo som mala zle nastavenu klimu. Akoze crazy, nikdy by mi to nenepadlo. Tak som to vpoedala muzovi, ten na druhy den kupil v electronic star https://www.electronic-star.sk/Domacnost/Chladenie/Klimatizacie/Ochladzovace-vzduchu/ ochladzovac vzduchu, vypla som klimu a pouzivala toto a fakt mi ta bolest presla, planujem aj toto leto, a samozrejem v aute pozor na klimu, nech nesmeruje na vas.! fakt je to neprijemna bolest
ked clovek ma sedavu pracu, tak je potrebne aby mal kvalitnu sedacku, lenze mnoho sefov si to neuvedomuje a to je ta chyba, ze potom maju ludia problemy s chrbticou!