Bolesti na hrudniku

Uz asi dva roky mam problemy s bolestou na hrudniku. Vysetrenia EKG, Holter a zatazove testy su v poriadku. Tlak mam tak 130/90, len v poslednej dobe vplyvom strachu mi vyskoci na 140-150, ale po zobrani Frontinu chvalabohu klesne. Beriem tablety Tritace 1,25 rano celu, Concor 5 polovicu a Frontin 0,5 pol. na obed a vecer celu tabletu. Taktiez beriem Magne B6 1-2 tablety denne. Mam problemy s hrudnou chrbticou, mozu tie bolesti pochadzat aj odtial? Celkovo som dost vytazeny a najvacsie problemy su vecer v klude, ak ma niekto pod. problem, nech napise alebo poradi, vopred dakujem.

Mám niečo podobné k tomu ešte hnačky a schudol som za 3 mesiace 20 kg. Samozrejme keď už nevedia z čoho to je, tak to šlahli na psychiku. Už som bral Cipralex 1,5 mesiaca, žiadna zmena potom Trittico 1 mesiac, žiadna zmena a teraz mám nejaký Biston, zatiaľ nepomáha. Ako je to u teba? Odkedy si to tu sem písal, doba pokročila. Dik za odpoveď.

Zatial vsetko po starom, problemy su stale najma vecer v klude. Tlak si uz tak casto nemeriam a tablety beriem tak ako som bral. Je to vsetko asi v psychike. Pozdravujem vsetkych rovnako trpiacich a prajem prijemne prezitie Vianocnych sviatkov.