Bolesti ucha

Pri otváraní úst mi praskajú kostičky v uchu, v ľavom viac, ale nie je to pocit, že mi má vyskočiť sánka. Bolí to. Vie mi niekto poradiť, čo s tým?

Pri otváraní úst nepraskajú kostičky v uchu, ale “praská” sánkový kĺb, ktorý tvorí prednú stenu zvukovodu. Buď je v tomto kĺbe zápal, alebo je vydratý. Je potrebné ísť na vyšetrenie k ortopédovi, resp.urobiť aj RTG snímku tohoto kĺbu.

Ahoj, to som mala aj ja, az teraz pred dvoma dnami pocas skuskoveho sa mi to zhorsilo tak, ze mi sanka pod stresom naozaj vyskocila a viem otvorit pusu len na 2cm, takze som musela ist k stomatochirurgovi a zacala sa liecba. Musis ist k stomatochirurgovi, ti su na klinike vo vasej nemocnici, oni ti spravia rontgen a zacnu ta na to konzervativne liecit. Vraj sa to zacne zhorsovat, ked sa to nelieci. Ja som to podcenila, lebo aj mne najprv len praskala a potom raz za cas sami dostala mimo a teraz ju mam tak stale. Prajem skoru napravu, alebo zlepsenie, kedze sa to uplne vyliecit neda, ale naucia ta tomu predchadzat.

Mam silne bolesti usi, najpv to zacalo svrbenim, potom mi na pravom vonkajsku ucha sa urobil fialovy mechur, na dotyk makky, co mam robit, poradte mi, doktor mi predpisal antibiotika.