Bolesti v podbrusku

Prosim o pomoc, radu alebo cokolvek, co by mohlo pomoct mojmu priatelovi. Uz 3 roky striedavo trpi neurcitou chorobou, ktoru sa lekarom, ktori ho liecili, nepodarilo zistit. Trpi silnymi bolestami v oblasti brucha, podbruska. Su to pichave silne bolesti sprevadzane teplotou. Opakuje sa to najma vecer. Niekolko hodin, cez den je to pomerne dobre. No nie je to pocit zdraveho cloveka. Uz sa to neda vydrzat, co mame robit? Absolvoval rozne vysetrenie, no nic. Prosim pomozte.

Ja som mala taketo bolesti, dost silne, v pravej dolnej casti brucha skoro pol roka, pochodila som po vsetkych moznych vysetreniach a nic, nakoniec som si zase raz zasla za jednou skvelou pani doktorkou z Tvrdosina, ktora sa specializuje na napravanie chrbtice a vselico ine /uz raz mi pomohla/ a bolo po bolesti brucha, sposoboval to zablokovany nerv na chrbtici, Lucia.

Moze to byt pruh alebo nervy.

Bohuzial ja mam tieto bolesti uz 12 rokov a su velmi neprijemne, niekedy az take pichlave a drazdive, ze niekedy len cakam, ci nieje uz koniec, ma to dost boli aj na lavej aj na pravej strane pod bruska, nemozem ist ani na dlhsiu prechadzku, lebo ma bolia nohy a som stale unavena, liecim sa na chrbticu, mam skoliozu, vysoky krvny tlak a mam na nohach take cervene flaky, tiez mi lekari doteraz nic nezistili, preco tak dlho trpim, zlata.

Zdravim! A bol Vas priatel vysetreny u gastroenterologa? Taketo silne bolesti mozu byt priznakom nejakej kolitidy, bud ulceroznej, alebo crohnovej choroby. Gastroenterolog by mal urobit kolonoskopicke vysetrenie. Alebo moze ist o zapal. Ale naozaj, ja som mala rovnake problemy, velke bolesti a az po par mesiacoch ma poslali na gastro. A tam sa vyriesilo. Odporucam vyzadujte gastro vysetrenie, moze to byt aj psychicky problem samozrejme, drzim palce!