Brigáda popri škole

Ahojte, sú tu nejakí študenti alebo mamičky študentov? :slight_smile: Rada by som vedela ako si môžu deti dnes privyrobiť popri škole… ale som skor za take moznosti, ktore dieta rozvijaju… Moja dcera (16 rokov) je fakt dobra v anglictine… bavia ju jazyky, studuje na gymnaziu, tak sme spolu hladali ze ako to vyuzit aby si mohla vyskusat aj pracu - lebo teda na gympli nemate prax… nasli sme moznost prekladat uradne dokumenty - https://www.specta.sk/preklady/uradne-preklady/ to je taka ucebnicova anj ktoru ucia na skolach, mohlo by to byt fajn. ale isto su viacere moznosti - budem rada, ked napisete. :slight_smile:

Mozes skusit vyplnanie on-line dotaznikov ako respondent pre rozne prieskumne agentury, ktore Vam za Vas nazor zaplatia. vacsina berie respondentov od 16 rokov
Tu je par z nich, kde sa mozete bezplatne registrovat:

MN Force epanel https://bit.ly/38ANJeg
iprieskum https://bit.ly/3gz89qU
MOBROG https://bit.ly/3iC7rLf
populacia/ ipsos https://bit.ly/2Z4dmRE
marketagent https://bit.ly/3a535u4
TNS https://bit.ly/2O4Ezxa
narodnypanel https://bit.ly/2O5FA88

1 Like

Do vyplnania takychto veci by som nesla, ale teda je kopa roznych inych veci, napriklad aj roznasanie letakov a tak podobne :slight_smile:

Tiež by som sa do vyplňovania dotazníkov nehrnul ale možno sa nájde niekto koho to bude baviť.

len ked si vezmes, kolko ich budes musiet vyplnit, aby si aspon daco obstojneho zarobil, tak fakt by si musel mat na to dostatok casu vyhradeneho

neni toho teraz nejako vela? bud vyplnanie dotaznikov alebo roznasanie letakov, ci sa mi to zda?

Veľa toho nie je práveže tá možnosť brigád sa dosť koronou zúžila :slight_smile:

Mozno tak minuly rok, ale teraz som si vsimla, hlavne teda v lete dost prevadzok hladalo brigadnikov. A je vela takych predajni, kde vyslovene chcu len studentov.

hej hej, toto som si aj ja vsimla. ono za studentov sa tusim nejak inak platia odvody, tak to bude zrejme ten dovod.