zzz3
(Admin Zzz.sk)
Jún 30, 2009, 11:30am
1
Celulitída nesúvisí s nadváhou, ale je výsledkom životného štýlu. Trpia ňou rovnako štíhle, ako aj ženy s nadváhou. Pre TASR to konštatovala odborníčka na kozmetiku a poradkyňa v oblasti plastickej chirurgie Katarína Babulíková
Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/6504-celulitida-suvisi-so-zivotnym-stylom-nie-s-nadvahou
Dalja789
(Dalja789)
Júl 20, 2018, 1:25pm
2
ano, má na to vplyv viac faktorov. Treba s nou bojovat. DOporučujem tuto TOP proceduru https://bodywraps.cz/anticellulite/ po tretej aplikacii budete mat nové telo a bez celulitidy
Ked uz sa raz vytvori, tak zbavit sa jej neda, aspon moja skusenost je taka, ale vieme jej predchadzat
ja si tiez myslim, ze sa toho uz potom zbavit neda
katy.luz
(katuska.luzna)
Júl 24, 2018, 10:09am
5
Jasné, že to súvisí so životným štýlom!!
pises akoby to bola samozrejmost ale nie je to tak pre kazdeho
natashik
(natashasha)
Júl 25, 2018, 7:08am
7
som rada, že s týmto problém nemám a snáď ani nikdy nebudem mať!!
Dalja789
(Dalja789)
August 31, 2018, 8:47pm
8
vela ludi ide na celulitidu športom, najme bicyklovanim, dost to pomaha.
ano, omaha bicyklovanie. Tam doistavaju nohy naozaj pekne zabrat a celulitida sa pri pravidelnom športe bude redukovat
ano, suhlasim. Použivanim spravnej kozmetiky sa celilitida može vyrazne zredukovat
hm, to by som ani nepovedala, ze celulitida suvisi so zivotnym stylom a nie nadvahou!
maganela
(magdinla)
Október 19, 2018, 3:05pm
12
kolke maju celulitidu a nemaju nadvahu
POMO
(Leonka752)
Október 22, 2018, 12:53pm
13
vedeli by ste doporučit nejaky dobra masazny pristroj na celulitidu? Viem že taky je, len neviem ktorý je dobrý
no ved toto a preto mi pride divne, ze tu nieco take napisali!
saxoso
(Saxoja)
December 6, 2018, 12:02pm
15
ano, niečo na tom bude. Podl amna je pre celulitidu najlepšie cvičenie, preto pravidelne bicyklujem a povedala by som, že sa pomaly redukuje. Dam vediet za par mesiacov, ako som dopadla
martina.l
(Hajeka)
December 12, 2018, 12:07pm
16
šport, pitny režim a vhodná telov akozmetika pomožu. Ovšem nič nie je 100%
zuzulceka
(zuzulcek)
Marec 27, 2019, 9:46am
17
Môže byť na tom niečom pravdy, lebo keď proste žena cvičí a stravuje sa zdravo, tak sa jej nemá z čoho vytvoriť celulitída!
este som k tomu nedavno pripojila aj proceduru a dovolim is povedat, že je to naozaj zazrak a celulitida mizne!
aku proceduru? vies mi o tom nieco viacej popisat??
voda je pri takýchto veciach úplne alfou a omegou…