Chcem uzavriet nejaku zivotnu poistku, kde

Vie mi niekto poradit, som tridsiatnicka a nemam este ziadne zivotne poistenie. Do tYch 30 eur mesacne by som si to mohla dovolit, len malo info mam o tom. Kde je najlepsie to uzavriet, klasicky v Slov. poistovni? Pocula som, ze aj Kooperativa je dobra. Kto m skusennosti s tym, aby som aj sporila a bol pritom poistena, napiste mi.

Ja mam v Kooperative a som spokojny. skus to.

ja nemam tiez este nikde, trochu to zacinam studovat a zatial sa mi najviac zo vsetkych clankov pacil tento clanok s informaciami ako nastavit zivotne poistenie.
no len kde a u koho to spravit, to tazko povedat. kto hlada najde. urcite vsak treba rozlisovat ci danemu poistovakovi pojde o to aby pomohol v prvom rade sam sebe uzatvorenim co najvacsieho poctu zmluv, alebo ci chce skutocne pomahat ludom…
prajem vela stastia :slight_smile:

Dobrý deň p. Maja. Mám známeho, čo sa tomu venuje a každého klienta berie individuálne podľa potrieb, čo konkrétne potrebuje. Preberie to z vami a nastaví to tak, ako vám to, aby to pracovalo pre vás. Tu je kontakt: 0948401768 - Miloš Timko, poprípade vám odporučí niekoho, kto je bližšie v mieste vášho bydliska.