Chrbtica - bolesti chrbátu, ruky, zápästia

Dobrý deň. Môj problém je dlhodobý. Bolí ma chrbát, Ľ ruka, najviac lakeť a zápästie. Prsty mám strpnuté a nemotorné. Pod Ľ lopatkou ma páli. Je to pocit, ako by som na tom mieste mala veľmi horúci obklad. Bolí ma oblasť pod zadkom, asi 10 cm nad kolenom, koleno( vonkajšia časť a zo zadu) päta, okolie členka. Vankúšiky pod prstami na P nohe mám strpnuté a prsty tiež. Prsty mi trpnú na oboch nohách. Mám problém prejsť aj na nákup, čo je asi 300 m. Neobsedím dlhšie ako 10 min., v noci sa často budím. Chrbát v tej časti nad zadkom mapobolieva, pri zmene polohy sa bolesť zvýrazní, alebo mierne ustúpi. Mám 40 rokov. Tie nohy má pobolievajú už dlho, ale v posledný mesiacoch sa toho nakopilo akosi priveľa a bolesť sa nedá zmierniť analgetikami ani rehab. liečbou. Zápalové parametre z odberu krvi sú neg. Poraďte niekto čo mám robiť. RA

A čo váha, životný štýl, vyšetrenie neurológa príp. rtg chrbtice? Neviem ako ti tu niekto bez týchto informácií poradí. Zásadne treba ísť k lekárovi.

Dobry den, skuste mi dakto poradit, uz 2 tyzdne ma boli na pravej strane od ucha az ku lopatke, bola som uz aj u lekara dostala som vcielky a Dorsiflex a Aulin, ale bolest trosku ustala, ale nie celkom, skuste mi poradit, bojim sa, ci to nie su uzliny, kde bolia uzliny, dakujem?