Chrípka typu A (H1N1) - aktualizovaná 1. - 31. januára 2010

Aktuality na tému prasacia chrípka - chrípka typu A (H1N1) - aktualizovaná 1. - 31. januára 2010



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/7597-chripka-typu-a-h1n1-aktualizovana-1-31-januara-2010

velmi sa mi pacik

Je zarážajúcou hanbou, že slovenská štátna ustanovizeň ÚVZSR sa nechala zneužiť famaceutickým marketingom WHO a obhajuje komerčný bioteror neexistujúcej vykonštruovanej pandémie s pripravenou výpalníckou “proti-ochranou” tak, že najprv straší vykonštruovanou pandémiou a vzápätí obhajuje výpalnícku “ochranu” pripraveným obchodným bio-produktom.
Viac na:
http://forum.uvzsr.sk/viewtopic.php?t=308

Komerčný bioteror zneužíva armádu ?
Bioteror rozkazom, lebo tak prikazuje zákon?
Je iróniou aj výsmechom príslušnej odbornosti, že armáda ktorá má byť ochranným štítom pre občanov, podlieha nezmyselným zákonom, ktoré ju môžu celoplošne vyhladiť v rámci proti-pandémickej “ochrany”, ak kúpená “odbornosť” vyhlási stav ohrozenia neexistujúcou pandémiou !
Prečo?
Stačí ak pro-farmaceutické ustanovizne vyhlásia stav ohrozenia vykonštruovanou pandémiou.
Vyhlásený stav ohrozenia znamená aj to, že môžu byť použité aj neoverené a nepovolené testy a liečivá.
Zákony v krajinách EÚ pripravujú “odborníci” skorumpovaní farmaceutickými korporáciami, takže mengeleovské praktiky sú dnes zákonnou realitou a cez povinné zdravotné poistenie sa financuje bioterorizmus, ktorý najprv straší vykonštruovanou pandémiou a vzápätí výpalnícky “ochraňuje” pripraveným obchodným bio-produktom.
Pozri Vzbura armády v Česku:
http://www.ct24.cz/domaci/79208-klaus-kritizoval-ockovani-vojaku-armada-to-prehodnoti/
TV INA - Nezávislá Slovenská televízia:
Falošná pandémia A(H1N1)-farmaceutický podvod už aj v mainstreame? Keď uvažujúci a prezieraví ľudia v apríli minulého roku s nástupom mediálnej kampane o hrozbe prascej chrípky a neskôr jej pandémie tvrdili, že ide o mocenskú hru vojenských laboratórií a farmaceutických firiem na úkor zmanipulovanej verejnosti, tak ich označovali za bláznivých konšpirátorov. A teraz, v januári 2010, už aj v hlavných správach oficiálnych televízií a na prvých stránkach tzv.renomovaných novín hovoria a píšu o možnej falošnej pandémii a podvode… http://tvina.sk/index.php?zobraz=videoarchiv&hraj=1431

Určite na tom niečo bude, lebo ani samotní lekári sa nechcú nechať zaočkovať, tak potom čo to musí byť za svinstvo. Aj tak nakoniec solidárne zaplatíme všetko my všetci - ovečky zapredaných politikov. Vakcíny, provízie, žaloby poškodených firiem alebo očkovaných ľudí a ešte aj celú reklamnú kampaň, dosť peňazí za jedno klamstvo nie?