Stalo sa mi, ze som po porode rapidne schudla, nuz aj ziadna pomoc pri malom, aj nebolo kedy sa najest, samy zhon, vecer uz nebola ani nalada sa najest. Ale asi som ten lepsi pripad, ale pocula som, videla, ze zeny nemozu po porode schudnut, lenze tym naozaj stale niekto beha okolo zadku a stale maju kedy posediet pri kavicke a potom maju aj cez 100 kg. Su aj take pripady, ze zena naozaj aj ked sa hybe ako slak, nie a nie schudnut?
Ja mám 2 r. syna, od pôrodu mám stále hore 8 kg a verte na kávičke som nebola už 2 roky! A je to pravda, že u niektorých žien nič nezaberá, u jednej mojej známej po pôrode diagnostikovali diabetes a následné priberanie v dôsledku tohto ochorenia.
Ja mám 9 mesačného syna, začala som chudnúť, ako som prestala kojiť, za tri mesiace 14 kg, tou istou metódou akou som pred 30-tkou schudla za tri mesiace 25 kg, som spokojná, pravidelne jem a 3 razy do týždňa šlapem 1 hod. na rotopede. Po pôrode mi ostalo navyše 6 kíl., treba si nájsť to, čo telu vyhovuje. Len nie diéty a podobné kraviny, to nefunguje, videla som to na kamarátkach. Čo telo potrebuje, to si aj tak vypýta.
Ja mam 2 deti. Pred prvym porodom som schudla na 56-57 kg. Niekolko mesiacov som si tu vahu drzala, az niekedy v druhom trimestri som zacala priberat a ked som isla rodit, mala som 65-67 kg. Po porode som padla na 60. Kedze sme hned po pol roku cakali dcerku, zas som si drzala 60 a v druhom trimestri som to vytiahla na 67-68 kg. Po porode som zas padla na 60 a drzim si to 8 mesiacov s tym, ze hladna vazim 59. Neviem co bude, ked prestanem kojit, ale mohla by som este schudnut, lebo sa stale necitim stihla. Mozno mi vadi, ze mi zostala vacsia koza na brusku, ktora sa po najedeni vyplni a uz to brusko nemam take ploche, ako som mavala. Kedze sa to spravi len cvicenim, na ktore asi este dlho nebudem mat cas, tak som nespokojna. Ale na druhej strane som stastna, ze nie som jedna z mnoho zien, ktore pribrali vyse 10 kg, ktore horko tazko lezu dolu. Takze hlavu hore mamicky. Nasilu nic nejde. Telo mame take, ake nam priroda dala. A ak bude chciet schudnut, vypyta si to samo. Niekolko krat sa mi stalo, ze som prestala mat chut jest a citila som sa super, akoby mi nic nechybalo. Treba len pocuvat telo co si pyta. Vela krat som jedla aj vtedy, ked som nebola hladna. Ani neviem preco. Mozno niekto zrovna jedol a mala som pocit, ze na to mam chut.A ked som to zjedla, zistila som, ze som nebola hladna a len som si zatazila zaludok a necitila som sa dobre. Hladna som sa citila lepsie. Respektive, nebola som hladna, ale preto, lebo telo asi nic nepotrebovalo. Ak chcete schudnut, v prvom rade pocuvajte telo. Nejest ak Vam len niekto spravil chutky, alebo ak zrovna manzel ide vecerat, tak mate pocit, ze sa najete spolu, aj ked nie ste v podstate hladna.
Ano tak si predstav existuju aj take, co sa nezastavia cely den a nevedia schudnut. Nikto mi nebeha za zadkom podotykam. Ak mas nejaku radu, co zaberie sem s nou. Pred porodom som mala 65kg teraz mam 80kg. Diky.