V ostatných rokoch čoraz intenzívnejšie, a možno aj naliehavejšie, rezonuje otázka vzostupu pôrodov tzv. cisárskym rezom. Treba zdôrazniť, že pôrod je prirodzený fyziologický dej, ktorý by za normálnych okolností mala zvládnuť každá zdravá žena
boli to ovela viac ako klasický porod, viam o čom hovorim. Moja znama teraz rodila v Rakusku a na jazvu jej prikladali pumpičku, ktorá napomahala k vyliečeniu a zotaveniu. Počuli ste už niekto o tom?
ja to poznam od znamej, ktorá rodila vo Francuzsku a prikladali jej to na jazvu a umrtvilo jej to jazvu, ona sa mohla venovat babatku. Už a to použiva aj u nas a som rada.
pred par rokmi som rodila cisarskym rezom a bolelo to dost. Teraz su rozne možnosti ako od bolesti ulavit, aby sa mamička mohla venovat malemu babatku a nebola odkazana iba na ložko
zaleži na tom, či ti ju doporučuje i lekar. Inak je to super vec, čo som čitala. Vraj po jej použiti ranu vobec nie je citit a žena može normalne, fungovat
už sa dostala aj k nám, čitala som o nej članok, pani ju použila po porode trojičiek a velmi si ju chvalila . Vraj bolest vobec necitila a dokonca sa da použit ajpo inych operaciach, nie iba po cisarskom reze