SIMURKA A TY TENTO PRODUKT JEDAVAS PRED TRENINGOM? STACI TI TO? DOPLNI TA TO ENERGIOU? VIEM, CO JE TO ZA PRODUKT, KEDZE SOM UZ O NOM POCULA A AJ SOM HO RAZ VYSKUSALA, LENZE MI PRIDE, ZE MNE BY TO BOLO PRED CVICENIM MALO
tak aj ja ta zacnem podporovat, aby sa aj tebe vsetko lepsie darilo, ak chces, hm? teraz vacsinou len taku rychlovku v podobe jogurtu s mussli alebo nejakym ovocim a planujem skusit aj tieto ovocne vyzivy (kapsicky), ktore tu baby rozoberaju to je fajn, nie?
ahojte chcela by som sa informovat, ci tieto kapsicky (ci ako tomu hovorite) mozu aj tehotne zeny, hm? dakujem za odpoved
Ahoj, skús kávu. Nakopne ťa, podáš lepší výkon a najesť sa môžeš po tréningu (mäsko+ryža/zemiačky+zelenina+mäsko/cottage cheese/skyr… možností je mnoho. Už záleží na tom, či chceš schudnúť (počítaš si kcal a máš reštriktúvnu diétu) alebo chceš nabrať hmotu a potom “rysovať”. Ja osobne nejem pred tréningom nič, lebo mi zbytočne býva zle, dám si kávu a to ma nakopne ale že fakt. Potom sa najem po tréningu. Ale ak máš tréning večer, tak sa skús poradiť s niekým, kto vieš, že už dlhšie cvičí, že čo pred tréningom konzumuje on alebo sleduj instagram nejakých bodybuilderov / fitnessiek, oni zvyknú pridávať na stories ten ich “meal prep” a “tricks and tips”.
samozrejme simurka, ze aj zlavy mavaju na tie produkty. len treba pozerat letaky alebo chodit do obchodov a sledovat to mozno sa niekedy na teba stastie usmeje
a preco by neboli vhodne pre tehulky nikitka56? ved oni neobsahuju nic, co by tehulky papat nemohli. jedna sa o teba? si v tom? ak ano, tak zo gratulujem
stefanka ale vies o tom, ze pit kavu na lacno nie je moc zdrave??
Ahoj Aj ja som počula, že nie je dobré piť kávu nalačno. Kedysi som to tak aj ja robila ale už vyše roka sa držím a odkedy som to zmenila, tak konečne nemám problémy so žalúdkom. Treba si niečo ľahké vždy pred kávou a tréningom dať!
ano jedna sa o mna pred troma tyzdnami som zistila, ze som v tom a preto som si povedala, ze trochu skusim zmenit aj stravovanie, aby som sa citila lepsie a aby hlavne babatko dostavalo ziviny, ktore potrebuje. a preto som chcela zistit, ci neobsahuju nieco skodlive ale som rada, ze nie! lebo smoothie kazde rano ma nebavi robit. a toto bude pre mna take jednoduche, len si to kupit a spapat
Ako si spomenula smoothie, tak ma napadlo jedno video, ktoré teraz koluje po internete so Šokom. Videla si ho?