Co odporucate na rany?

Nam pani dermatologicka https://doktorpro.sk/bratislava/services/dermatology poradila super sprej na rany s nechtikom lekarskym)

Mne zas vyhovuje Alfasilver. Obsahuje striebro, a to sa mi zatial tak najviac osvedcilo, zatial najrychlejsie hojilo rany. Lienerka, taktiez aj na rozbite kolena ho mozes vyuzit, jasne. Inak ale uplne ta chapem, my sme mali u nas doma presne to iste. Ci siel ten nas krpec na korcule alebo na bicykel, chranice na seba ani za svet.

1 Like

No tak u nás sú rozbité kolená tutovka v každom ročnom období, takže to by sa zišlo aj nám jednoznačne. :smiley:

no tak ja sa priznam, ze ja som sa takisto riadne zvalila minuly tyzden :smiley: ako zacalo byt tak fajne teplucko, tak som vytiahla po rokoch korcule, ze teda reku idem ich oprasit :smiley: no nech som na nich stala 3 minuty a bola som na zemi :smiley: taka doudierana som nebola podla mna ani v detstve :smiley: :smiley:

ale akoze je fakt obdivuhodne, ze si sa na to dala aj napriek tomu, ze si to dlhe roky neskusala :smiley: mna uz asi nic nedonuti sa na korcule znova postavit, neviem :smiley: