Dobrý deň,ja mám starší stolný mixér.a mám polročnú dcérku Petrušku.keď zapnem mixér ,tak aj keď mám zavreté dvere do kuchyne,tak Petruška začne plakať.Bývam sama s Petruškou v jednoizbovom byte.ako mám pred tým než zapnem mixér stimulovať dcérku aby sa nebála?
Asi by som skusila, nech sa s nim akoze hra. Teda jasne ze vramci bezpecnosti, ale nech si ho moze pozriet a obchytat. Nic ine asi velmi nepomoze, teda okrem kupi noveho menej hlucneho mixera.
No co, bud si Petruska zvykne, alebo kupis novy menej hlucny mixer.
Zvykne si. Ked tak kup nejaky lacny, tichsi. Ina moznost nie je
Časom si zvykne, len v tom pokračuj a používaj mixér. Videla som to aj na mojich deťoch, že niečoho sa báli a po čase si na to zvykli a už bol kľud
Neviem, ci existuje mixer, ktory nehuci ale ked tak vyskusaj nejaky iny a to mozno pomoze alebo budes musiet byt len trpezliva a cakat, kedy si na to dcerka zvykne a ten plac zatial vydrzis
Vyzera to tak, ze asi bude treba len trpezlivost a vymyslat jedla, kde ho neni nutne pouzit. Sesternica mala takto problem s vysavanim, a teda to bolo horsie. Nakoniec to riesili tak, ze vzdy isiel niekto s dietatom von, a vtedy sa upratovalo.
skusit jej to vysvetlit a pripravit ju na to, ze to bude iba chvilka, ze sa toho nesmie bat a dat jej isto cas, nech si na ten zvuk zvykne…neboj, ono to prejde…
Vidíš, a to je celkom zriedkavé podľa mňa, takmer všetky deti majú zvuk vysávača rady Moja neter bez toho do určitého veku nedokázala zaspať napríklad
Tak zase nie je vysavac ako vysavac. Niektory je taky, ze ani nevies, ze je zapnuty a iny zase pocut aj u susedov o 4 poschodia vyssie