Darček, ktorý poteší aj pomáha

5 dôvodov pre darovanie Wobenzymu
  • Posilňuje oslabenú imunitu
Obranyschopnosť organizmu býva najviac ohrozená v jesenných a zimných mesiacoch. Wobenzym posilňuje oslabenú imunitu a pomáha brániť častému opakovaniu chrípky, angíny a ďalších zápalov dýchacích ciest.
  • Pomáha pri zápaloch kĺbov
Enzýmy v lieku Wobenzym obmedzujú prejavy zápalov a urýchľujú odpúchanie. To vedie k zmierneniu bolesti a zlepšeniu pohyblivosti kĺbov.
  • Urýchľuje hojenie rán
Wobenzym zlepšuje prekrvenie tkanív a priechodnosť lymfatických ciev. Vďaka tomu dochádza k lepšiemu zásobeniu postihnutého miesta živinami a odstraňovaniu nežiaducich látok z rany a jej okolia. To umožňuje naštartovať procesy hojenia aj u dlhodobo nehojacich rán.
  • Skracuje čas liečby po úrazoch a operáciách
Wobenzym urýchľuje hojenie a obmedzuje výskytu poúrazových a pooperačných komplikácií napríklad s hnisaním rany. Urýchľuje vstrebávanie opuchov, krvných výronov a podliatin a zmierňuje bolesť. Najlepší účinok možno dosiahnuť, ak začnete Wobenzym užívať čo najskôr po úraze alebo operácii, samozrejme, po predchádzajúcej konzultácii s lekárom.
  • Pomáha brániť opakovaniu vaginálnych mykóz a gynekologických zápalov
Na liečbu gynekologických mykóz sú určené antimykotické prípravky. Mnohým ženám sa však mykózy aj po tejto liečbe neustále vracajú. Podporná liečba Wobenzymom znižuje opakovanie tohto ochorenia. Enzýmy, ktoré tento liek obsahuje, zlepšujú tiež účinok antibiotickej liečby gynekologických a ďalších zápalov.
  • A jeden dôvod navyše:
Ako bonus prichádza aj tento rok Wobenzym s vianočnou akciou spolu s obľúbenou kozmetikou Yves Rocher. Pri kúpe balenia 800tbl. alebo 2x300 tbl. Wobenzymu v lekárni dostanete k nemu balíček voňavej kozmetiky Yves Rocher ako darček. Môžete si vybrať z dvoch omamných vôní : Mango a koriander alebo Oliva (podľa dostupnosti v lekárni). Akcia platí do vypredania zásob. Wobenzym je tradičný liek z prírodných zdrojov na vnútorné užívanie. Starostlivo čítajte príbalovú informáciu. Viac na www.wobenzym.sk

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14481-darcek-ktory-potesi-aj-pomaha

Wobenzym kupujem pravidelne, ako darcek som ho kupila aj svokrovcom aj mojim rodicom. A teda potesili sa velmi. Predsa len v dnesnej dobe nie je nic podstatnejsie ako zdravie!

naco je to vlastne dobre? preco si ho zacala uzivat? nie je zbytocne nejake veci uzivat, ked ti nic nie je?

Podľa mna je dobrý darčekom aj CBD olej :smiley: Ja som to tak kupoval kamoške vždy keď mala nejaký sviatok lebo si to velmi pochvalovala :slight_smile:

no za mna toto vobec, skusala som, nepocitovala som ziadny rozdiel, absolutne nic mi to nerobilo. mozno je to individualne, neviem.

Mne pomohol pri zápaloch a mykózach. Ja nemôžem nič zlého povedať :slight_smile:

preto som si kupila klaunovy nos a potom sme si nechali s detmi spravit krasne fotky a spravili z nich krasne plakety Sklenená plaketa Pre páry | OnGlazz

a to suvisi ako s tym, o com sa pise v uvode?

ja akosi nechapem tiez suvislost tohto tu a clanku :smiley: ale tak dobre no. aj zla reklama je reklama :smiley:

Čo kupujete starým rodičom?

Niekto by to možno poňal z toho hľadiska, že by bolo najlepšie nejaké vitamíny zaobstarať :smiley: Aj s tým som sa už stretla, ale neviem teda, či by to zrovna mňa potešilo :smiley:

Ale tak čo ty vieš, možno staršiu generáciu áno:) Oni sú radi takýmto veciam podľa mňa :smiley:

:-)ano su, moja babka ta je napriklad velmi rada, ked take dostane