uzivala som ho a pomohol mi trpela som chronickymi zapchami a vobec to nebola sranda ludia, ktory tym trpeli tak isto budu so mnou suhlasit. no tento prasok odporucam
ano, vyliecil ma! ani ja by som to zo zaciatku nepovedala ale uzivala som ho pravidelne a fakt mi to pomohlo. teraz uz veeelmi dlho som nemala zapchu a chodim pekne pravidelne na velku stolicu. moj nazor je taky, ze je to vdaka prasku f.x.passage sl
Prečítala som si aj tu ale aj na iných stránkach, ktoré mi vyhodil google po tom, čo som napísala názov produktu. Už viem všetko. Som zase o niečo múdrejšia
AHA, NO O TOM SOM NIKDY NEPOCULA, ZE ESTE AJ LAXATIVA SA DELIA NA NEJAKE DALSIE SKUPINKY. DOBRE VEDIET! A ONI MAJU TEDA LEN SAME POZITIVA, ZIADNE NEGATIVA TENTO PRODUKT NEOBSAHUJE? NEMOZE SA NIC STAT JEHO UZIVANIM?
To som rada, že si si bližšie informácie a články vyhľadala na internete. Tam ich je fakt kooopu. Aj si tento produkt plánuješ zakúpiť? Alebo ty ho nepotrebuješ?
Emkiria zatiaľ som nepostrehla žiadne negatíva a keď som prášok aj užívala, tak sa mi nič nestalo. Iba to, že mi pomohol sa zbaviť zápchy!