Diskusia o alternativnom lieceni

Od mojho 21 roku sa liecim alternativne, sam a svojpomocne, moje telo je mojou lekarnickou, lekarom, nemocnicou a pokusnym kralikom, rokmi som vlastnym vyskumom a studiou nadobudol ohromne skusenosti v tomto lieceni.

Ja by som sa rád opýtal, aká je to tá alternatívna medicína - čo presne to znamená a čo pod alternatívne veci spadá - teda znamená to, že sa môžem liečiť sám bez liekov alebo bez lekára?

Dá sa touto metódou nahradiť liečba ATB?

Alternativne sa da vsetko vyliecit, ak pacient chcie a ma silnu volu, alternativna liecba nie je len o zobrati niekolko desiatok tabletiek denne, co mi lekar predpisal, je to silna praca pacienta na sebe, huzevnatost do zivota a pripadne prezitie, mozes sa liecit u niekoho, ale aj sam, sam sa liecit vyzaduje osobny ,dlhorocny vyskum a prax.

Alternativna medicina je zalozena na baze liecenia prirodnou formou bez chemikalii. Tieto lieky neobsahuju chemikalie z chemickeho spracovania. Nemaju dvojake ucinky ako bezne. Tieto liecia iba jeden problem. Chemicky spracovane lieky liecia jeden problem a narobia problem zas inde v organizme. Sama ich uzivam a niake ine mi tak nepomohli ako prave alternativna medicina od firmy TIANSHI.

Ja to riešim produktami od LR, ktoré majú certifikáciu od Fresenius a všetky sú prírodné. Riešia rôzne problémy a sú vynikajúce ako prevencia.