Dobrý imunológ - Nové Zámky

Poprosila by som niekoho o kontakt na dobrého imunológa v Nových Zámkoch. Ďakujem

Môj syn chodi k doktorke Miskoovej, ma ordinaciu v starej nemocnici a sme nadmieru spokojni. Odkedy k nej chodi, nema ziadne problemy, no na kontrolu si ho vola kazde 3 mesiace, fakt sa stara.

Ahoj, imunolog je tiez na Slovenskej ulici oproti lekarni Zenit. No nakolko k nemu nechodim, neviem posudit, aky je.

Musím dať pochvalu pani doktorke Miskoovej, lebo je to výborná lekárka, ktorá sa o svojich pacientov stará! Ja chodím ku nej už viac rokov a zaslúži si vďaku. Aj sestrička je milá aj jej patrí poďakovanie.

Ahoj. My chodíme k imunologičke, pani doktorke Kolejákovej, na M. R. Štefanika. Je tam lekáreň a ona ordinuje nad ňou. Je veľmi super, hlavne čo sa detí týka. Je veľmi milá. Má tam hračky, v ordinácii aj v čakárni. Ale poponáhľaj sa, pretože žiaľ o sedem týždňov ide na materskú.

ja chodim k pani doktorke Miskoovej do NZ uz pomaly 5 rokov a nemam odvtedy ziadne väcsie problemy, predtym som mala zapal priedusiek asi 3 krat do roka.

Zuzanka ja chodim k pani dr. miskoovej viac ako 18 rokov a som velmi spokojny.

Ja chodim dcerkami ku Kolejakovej. Uz je naspat z materskej. Som s nou spokojna.