Dobry sexuolog - Topolcany

Neviete mi prosim Vas niekto poradit dobreho sexuloga v blizkosti Topolcian? Vopred velmi pekne dakujem.

Skusim sa Vam aj tu zdoverit s problemom, mozno sa najde nejake adekvatne riesenie. Mam totiz uz 2. seriozny vztah, na ktorom mi zalezi a v ktorom citim pravu lasku. Ale stalo sa mi (tak ako aj v prvom vztahu), ze ked malo po prvykrat dojst k pohlavnemu styku, jednoducho som zlyhal. Ako keby som bol impotentny. Uz som sa obratil na jednu poradnu, a tam mi poradili, ze je to len v mojej hlave a mal by som skusit nejakeho sexuologa. Naozaj neviem, ako tomu predist. Citim sa velmi trapne, pretoze svoju priatelku velmi lubim a chcem jej dat vsetko, po com tuzi. Dakujem

Peter, myslim, ze to nie je na mailove poradenstvo, ale skor na osobne poradenstvo s psychoterapeutom, sexulologom, alebo psychologom …, co uznate za vhodne. Dovodov, ako pisete “vo vasej hlave” moze byt viac, je potrebne pracovat skor so zdrojmi vasej sebapodpory a podpory. Psychoterapeutka, psychologicka, Rita Svihranova.