Dovolená Bali - očkovanie

Ahoj,

s manželkou a naším 2 ročným Peťou sa na jeseň chystáme do Indonézie. Máme trochu obavy z ochorení, ktoré sa tam možu vyskytovať. Jeden náš známy tam cestoval len s očkovaním na žltačku typu A a celú dovolenku bol v pohode. My by sme sa ale asi radšej chránili aj na ostatné choroby. Trochu som googlila a našiel som tuto stránku očovanie Bali píšu ešte o brušnom týfuse, besnote a japonskej encefalitýde.

Chcel by som sa opýtať, či tú ma niekto vlastnú skúsenosť ako vaše dieťa všetky vakcinácie zvládlo.

Ďakujem vopred za každú odpoveď, Stano

tak kazde dieta to znasa inak, treba sa spytat lekarky ci je vobec mozne tak male dieta ockovat na vsetky tieto choroby v tak kratkej dobe, aby ste nespravili viac zle ako dobre

Tak ako napisala hegrida, kazde dieta je ine, kazde to inak preziva. Ale myslim, ze vas syn to prezije a uzijete si poriadne dovolenku. Drzim palce.

to bude v pohode, my sme teraz boli na exotickej dovolenke a dokonca loďou a deti sme nedali očkovať ani nič a sú úplne v poriadku. Akurát jedié s ťím bol problém bola morská choroba, ale aj to prešlo. Takže sa nemusíte obávať, rezorty v exostických krajinách sú zabezpečené dostatočne :slight_smile:

a kde konkretne ste boli? kam ste sa plavili?

No ym sme sa rozodli pre Karibik https://www.boataround.com/sk/krajina/karibik :slight_smile: Sv. Vincent a Grenadíny, Kuba, Dominikánska r., Belize a ešte Guadelupe :)))

Wau, tak to musela byt super dovolenka. Co vas to vyslo na osobu?

Keby som mal viac penazi, tak by som tiez hned isiel na dovolenku na Bali. No verim tomu, ze raz sa tam isto dostanem!

treba ísť cez zimu, vtedy sú lepšie ceny a za nejakých 1500€ tam vieš byť na týždeň

fakt za taku nizku cenu? to sa mi nejako nepozdava, ze by to bolo take lacne

no skutočne je to lacnejšie cez zimu, vyskúšaj si to cez cestovku overiť ale mám kamarátku, ktorá tak na Bali bola.