Ejakulát ako liek proti alergii - čo vy na to?

Nedávno mi pri takej intímnej debate, akú si občas my baby medzi sebou vedieme, mi moja priateľka povedala, že najúčinejší liek proti alergii / vyrážky alebo červené fľaky na pokožke, ale vraj nielen na to/, je mužský ejakulát. Obsahuje množstvo stopových prvkov, ktoré majú liečebné účinky na telo. Ona to používa už celé roky. Ďalej mi povedala, že chlap po štyridsiatke by mal aspoň 2-3x týždenne ejakulovať, pretože to zabraňuje eventuálnemu problému s prostatou. Jej manžel sa pravidelne vzrušuje na jej stehnách alebo v jej prsiach. Veď si všimni povedala, že my ženy sme už od prírody prispôsobené na to, aby sa na nás chlapi uspokojovali / široké boky, pevné guľaté stehná a prsia/. Ľahne si na nás vyloží si nohy na naše stehná a pohybom medzi stehná sa vzruší aby dosiahol ejakuláciu. Sex nie je len vnikanie do vaginy, ale aj súlož medzi stehnami a prsiami. A ejakulát je vlastne " tvorcom" života, takže je logické že musí byť zdravý. Dlho som s tým otáľala, ale nakoniec som nabrala odvahu a len tak mimochodom sa raz na to opýtala raz gynekológa a raz jednej dermatologičky. A viete čo mi povedali? Vraj je to pravda! Tak čo vy na to?

Ad. 1: Vela zien ma dokonca alergiu na ejakulat, takze o antialergickom posobeni nemoze byt vobec rec. Je to blud jak vysity. Ad. 2: Co sa tyka frekvencie suloze a sposobu ukajania, tak nakolko ide o intimnu zalezitost, tak je to naozaj vec iba dotycnej osoby, event. paru. priatelka zrejme chcela byt za kazdu cenu zaujimava a vykvakala ich intimnosti, co je velmi prizemne. A co sa tyka problemov s prostatou, tak nie je to take jednoznacne, ze castejsie ejakulacie oddialia zvacsenie prostaty. To by potom tym problemom netrpel kazdy druhy muz po patdesiatom roku veku.

No, som 20 rokov vydatá a počula som to aj ja. Ale súhlasiť s tým nemôžem. Mne osobne ejakulát nevadí, ale je mnoho žien, ktoré to jednoducho nemôžu vystáť. A čo sa týka prostaty, tak vraj to pomáha, ale to by potom naozaj muselo mať omnoho menej mužov problém s prostatou. Možno tá tvoja kamoška chcela vedieť, čo si o tom myslíš, alebo sa chcela uistiť či to robíte tak aj vy. Záleží však v akom silnom vzťahu ste, že sa ti tak zdôverila.

Pripájam sa do debaty - ja osobne mám na ejakulát alergiu - a to sme spolu s partnerom už roky, jedna moja známa tiež tvrdí, že na pokožku je najlepší ejakulát, ale v zmysle tela a dušu upokojujúceho sexuálneho života.

Vidím, že sa ozývajú ženy, ktoré to moc nemusia. Ja sa tomu zase nevyhýbam, myslím si že ejakulát k milovaniu patrí a muž by si to mal na žene vypustiť. Je len na dohode ako a kam. Mne to vypušťa tiež na stehná alebo prsia a nemám s tým problém. Veď sa to rýchlo utrie. A čo sa týka liečívých účinkov no neviem. Pravdupovediac skúšala som to, ale neviem či to prešlo pomocou toho alebo samo.

Ja si myslím, že by na tom mohlo niečo byť. Mne osobne to pomohlo.

Keby to bola pravda, farmaceuticky priemysel by davno skrachoval.

Musim sa na to ozvat. Ja pracujem vo farmacii uz dost dlho. A do roznych pripravkov najma v zahranici sa pridavaju prave vytazky zo vzoriek ejakulatu. Su to kvalitatne testovane vzorky od darcov, ktori prechadzaju prisnymi prehliadkami a testami. Viete vobec z coho sa sklada taka lubrikacny mast? Opytam sa takto - viete co vsetko sa dava do pastiky? Tak to by ste sa divili. Takze moja odpoved znie: Ano je to pravda. Len zalezi na partnerke ako to dokaze prijat.

No vraj je to pravda, ja som počula, že je v tom zinok a dokonca som počula aj to, že sa to pridáva do nejakých dermatologických výrobkov, ale nie ľudský.