Pohľad do zrkadla nejednému z nás pokazí náladu na niekoľko hodín. Vrásky pribúdajú a my chceme aspoň na chvílu vyhrať boj s časom. Nechceme ísť hneď pod nôž, ale začať ten boj postupne s určitou dávkou elegancie.
jeden z najprudších jedov? /pokazené konzervy/.
Prečo nepoužívate PRÍRODNÝ a transdermálny kolagén s účinkom liftingu za 2 minúty?
Viac na: www.collagenpoint.com
dobrý den, ja som si dala pichnut botulotoxin čelo+glabela. po 16 dňoch glabela absolutne nezmenena, povedala by som, že vrásky vidno ešte viac, a to som mala naozaj len náznaky vrások. neboli hlboké. zaplatila som 180€, efekt vidno len hore na čele na jednej strane a glabela ako som vyššie spomínala ostala taká aká bola alebo ešte to vidno viac. je pravda, že nemôžem sťahovať čelo, ale vidno to, a ešte mam aj oči opuchnuté, ako by to stieklo k očiam. Ja len chcem upozorniť na to, že ak lekár nevie aplikovať botox, tak efekt nebude taký ako si predstavovať. Bola som v Spišskej Novej Vsi u nemenovanej p. doktorky.
Pri pichnutí injekcie mi pri cieve lavého oka vznikol 2,5cm hematóm.Po 6 dňoch mi to odpuchlo,ale stále mám pri oku škaredú modrinu. 4 dni ma bolele tá strana tváre. Botox sa aplikuje do svalov. Je nebezpečné, ak sa dostane do krvi ? Ďakujem ak mi niekto dá informáciu.
ja so na to šla s kvalitnou kozmetikou a kupila som si hydratačne serum z lavycosmetics, ktore je na hydrataciu, rozjasnenie pleti a tiež je proti vráskam
velmi trpím na vrásky okolo oči a to použivam tento očny krem Nofret 15 ml | LAVYcosmetics vrasky sa zredukovali, kruhy pod očami tiež a celkovo sa okolo oči citim lepšie