Farby a naša každodenná nálada

Na naše zdravie pôsobí veľa rôznych okolitých vplyvov. Jedným z nich je aj móda, ktorá je v súčasnosti takým javom, ktorý bez nášho zapričinenia rozhoduje o tom, čo a ako si obliekame.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/8179-farby-a-nasa-kazdodenna-nalada

niečo na tom bude, ale ja skor podla počasia a podla nálady používam parfemy. Teraz je stale zima, tak už asi mesiac vkuse stale nosim svoj novy šerveny koženy sakovy kabatik z differenta. Už aby bolo vonku teplo a mohla som nosit šaty

Ale je fakt, ze ja ked sa obliekam tak to proste podla nalady, niekedy mam naladu len na teplaky :smiley:

Na tom teda isto niečo je. U nás to najviac vidno na žene, viem, že keď je v tmavom, tak náladu nebude mať moc dobrú heh

To vazne na zaklade toho vies odhadnut? To teda u mna tak vobec nebyva :smiley:

podobne tiez chodim v tmavom a to mozem mat aj super naladu :slight_smile:

ono je to podla mna rozne, ja napriklad si myslim, ze ine veci o nalade hovoria :slight_smile:

nemam rada vela farieb, posobi to kanarikovo. Mam rada čiernu, šedu, olivovu, bielu, bežovu. Mam rada koženkove veci a tie su vařčinou v čiernej farbe. Teraz som si z differenta kupila par krasnych veci, a samozrejme všetky v čiernej farbe

ale tak nikto nekaze ich nosit naraz, ale proste obmienat :slight_smile:

Ale tak ono čierna je taká, že sa hodí na každú príležitosť

napriklad ja milujem ciernu. podla mna to vobec nie je farba smutku. ved doplnkami sa da krasne ozivit

suhlasim, nie kazdy ma nosit zltu v kombinacii s oranzovou :slight_smile:

Mne sa tiez velmi paci napriklad cierno biela kombinacia, alebo hneda, bezova farba, nic vyrazne. No a nemyslim si, ze by to vypovedalo o mojej dennej nalade. Podla mna by som niekedy mohla byt natiahnuta aj v neviem akej kriklavej farbe a bola by som mrzuta.

Ja idem extrémy, buď čierna alebo červená :smiley:

Dnes som inak pani v cervenom celu videla a bolo to zaujimave :slight_smile: