Zvýšiť spoločenskú prestíž ošetrovateľskej profesie na Slovensku a morálne oceniť nenahraditeľnú prácu sestier si dáva za cieľ už druhý ročník súťaže Sestra roka 2008
Márne sa snažím dopátrať k informácii, kto zvíťazil…asi to nie je taká horúca informácia, aby to mohlo byť v aktuálnom čase na nete, alebo…aby sa aspoň krátko o priebehu,alebo výsledkoch zmienilo nejaké naše médium!! Asi sestry nie sú také dôležité. Škoda.
plne súhlasíme, boli sme účastné na vyhlásení Sestra 2008 a je naozaj smutné že dnes média nereagujú na túto pre nás významnú udalosť.Vždy keď niečo sestra zlé spraví tak média tieto informácie hneď pustia do éteru ale, že sú medzi nami sestry s veľkým S nato musíme čakať aj celý život!!!
Milé moje kolegyne, tak ako Vy aj ja som bola prítomná na tomto výnimočnom podujatí! A takisto ako Vy, aj ja som márne hľadala mediálny záblesk z tohto večera! Nenašla som nič, veď to je popri voľbách nepodstatné. Tak som sa rozhodla, že keď o nás v dobrom nechcú písať iní, musíme aj toto (ako všetko ostatné) urobiť samé. V prvom kole posielam krátku reportáž z podujatia do nášho regionálneho denníka a na 2 regionálne web stránky. Prosím Vás, pridajte sa ku mne, aby verejnosť konečne pochopila, čo pre ňu sestry znamenajú. Ďakujem
Mile Setsry, aj mna velmi hneva, ze sa o takejto krasnej akcii ako je ocenenie Sestier nikde nezmienuje…pevne verim, ze pride raz taky cas, ze v mediach sa nebude pisat len o tom , kto, kde, s kym…pretoze mnohych ludi by urcite zaujimalo viac ocenenie za vdaku