FNsP sv Cyrila a Metoda, Antolská 11 BA - cesta

Ahojte, kdo je z Blavy, potrebujem poradiť. Mám ísť na FNsP na Antolskú 11. Potrebujem poradiť, akým spojom sa tam dostanem z autobusovej stanice Nivy, resp. kde mám presadnúť na iný spoj. A ako je to s tými cestovnými lístkami, keby som išla napr. 12 min. jedným spojom, a presadnem, či ten časový lístok platí aj na ten druhý spoj. Poraďte prosím.

Ahoj, sadni na Nivách na autobus číslo 88, vystúpiš pri Ekonomickej univerzite a tam hneď nastúpiš na autobus 98. Z 98 vystúpiš na skoro úplnom konci Petržalky na zástavke hneď za Lidlom a tú jednu zástavku buď prejdeš pešo cca. 3 minúty alebo tam počkáš na autobus 99 - jedna zastávka.

Ahoj Katka, díky za info.

Lístok je neprestupný, to znamena, že keby si prestupovala, musíš si cvaknúť nový, ale z lístku revízor nezistí, či si prestupovala, takže v pohode to aj zavisý aj od toho, ako dlho budeš cestovať Na stranke imhd.sk je planovač cesty, tam zistíš, ako sa tam čo najrýchlejšie dostať. Zoznam slovenského internetu Prestupovat 3x, máš tam aj koľko trvá celá cesta, veľmi ti to pomôže, ak budeš mať nejaký problém, ozvi sa mi kľudne na email.

Ta zastavka, kde vystupis ako hovori katka sa vola Lubovnianska, to si hned vsimnes odtial nemocnicu.

Ahoj, je to ako spominali tie cisla na Nivach nastupis na 88 vystupis napr na Bulikovej (tam ja vzdy vystupujem) a tam nastupis na 98. Mne trvala cesta z tej Bulikovej asi pol hodinu na Antolsku. Ten autobus stoji aj priamo pred nemocnicou.