Hladam dobreho psychoterapeuta v BA

Prosim o radu pri hladani dobreho psychoterapeuta v BA na pomoc pri rieseni problemov s depresiou, bulimiou, stresom a pridruzenymi priznakmi psychickeho ochorenia.

Prosím o radu na dobrého psychoterapéuta v PO na riešenie s rodinnými problémami a depresiou, stresom a s psychikou ako mam vlastne dalej žiť.

Pripajam sa, hladam odbornika kvoli rovnakemu problemu, moze byt aj dobry psycholog, ale prosim nie niekto, kto si za sedenie vypyta 1000 SK! Dakujem

Bola dobrá Dr.Haverlová, ale tá už nepracuje. Tiež hľadám dobrého psychoterapeuta, objednala som sa k Dr.Mišaničovej, potom dám vedieť. Dajte vedie aj vy, ku komu chodíte, aj zlé skúsenosti.

Podarilo sa Vám nájsť takého psychoterapeuta, ktorý Vám pomohol a nebol drahý, resp. robil cez poisťovňu. Ja som totiž už dôchodkyňa a k tomu samoživiteľka. Ja som takú jednu navštevovala, dobre sme si rozumeli ako ženy. Pracovala cez moju poisťovňu, ale žiaľ sedenia u nej mi nepomohli. Sama povedala, že ja by som potrebovala tzv. Kognitívno-behaviorálnu metódu, ktorá je vhodná vraj na úzkostné stavy, ktoré ja mám okrem depresie a ona sa tejto metóde nevenovala. Ďakujem za odpoveď a radu. Prajem všetko najlepšie. Eva