Dobrý deň,
potrebovala by som ísť na preventívnu prehliadku, po prípade určite aj na odstránenie zubného kameňa a možno nejakú výplň v prípade kazu.
Chcela by som vedieť, či ma môžete vyšetriť primerane výkonu bežného zubára a chcela by som vedieť aj približnú cenu.
Ďakujem,
Prajem pekný deň,
Simona
Schilla taktiež neodporúčam, čistili mi kanálika následne uzavreli vložkou a za 2 dnina lyžovačke bolesť a na pohotovosti to museli odvrtať, takže cca 115€ za nič. Pritom mi boli odporúčaný ako naj naj. No treba zažiť ak má niekto nervy.
Neviem ci to sem patri, ale ja som mala dobru skusenost s detskym zubarom v Interklinik v Bratislave, je to sice sukromna klinika, ale s mojim 5 rocnym synom to bolo na nevydrzanie, bal sa kazdeho ako cert, a potrebovala som mu skontrolovat zubky,
doktorka bola uplne uzasna, maly najskor reval ale za chvilu ho zabavil tak, ze sam otvoril ustocka a drzal pokym neprestala…
keby ste tiez potrebovali, tak sú na Eisteinovej ulici v Relaxxe-)
Dobry den prajem, tu Dagmar.
Pan doktor, som mlada, a nasledkom nehody som prisla takmer o vsetky predne zuby!
Hladam KVALITNEHO (! ) implantologa v Bratislave,
ceny nie su rozhodujuce, ide mi len o krasnu a kvalitnu pracu, nakolko pracujem v oblasti reklamy
a moj vzhlad je pre mna velmi dolezity.
Chcela by som zajst k Mudr. Aurelovi Duckovi.
Chcem Vas velmi pekne poprosit- poznate ho blizsie, jeho pracu? Robi pekne implantaty?
Odporucili by Ste mi ho? (pripadne koho?.. )
Vopred Vam VELMI PEKNE DAKUJEM za Vas cas a odpoved!
Moj email:
1111dadulka1111@gmail.com
S pozdravom
Dagmar R.
Dobry den, v com mate negativne skusenosti s Dently? Ja som sa tam prave chystal ist, tak aby som vedel, ci sa im radsej vyhnut. Dakujem
Dobrý deň, potrebovala by som urobiť jeden kaz. Ak je Vaša ponuka ešte aktuálna, prosím napíšte mi bližšie informácie.
Ďakujem
Gulášová
Dobrý deň,
koľko stojí u Vás plombovanie zuba ? Poskytujete zľavy pre občana ZŤP? Robíte aj iné zubné úkony ?
Ďakujem
Dobrý deň,
koľko stojí u Vás plombovanie zuba ? Poskytujete zľavy pre občana ZŤP? Robíte aj iné zubné úkony ?
Ďakujem
Niekedy si nestačí dávať robit preventívne prehliadky a kazy. Ja som na prehliadky chodila, zubar mi vzdy spravil kaz a tym to haslo. Teraz neviem aani rozpravat od bolesti, som napuchnuta a mam antibiotika aby ustupil zapal- podotýkam zapal z troch zubov. Takze pokial doktor nerobi preventivne aj rtg je zly doktor. Takze sa nespliehajte len nato, ze vam niekto spravi kaz a super, som zdravy. Nemusi byt.
Dobry den, hladam nejakeho sikovneho zubara… zubarku ktory ma aj ludsky pristup k pacientovi. Pretoze zo svojim nie som spokojny.
Dobry den, beriete novych pacientov? ja mam poistovnu vseobecnu zdravotnu. a vsade kde chcem ist k zubarovi tak mi tvrdia ze su sice zazmluvneni s touto poistovnou ale uz nemaju miesto na novych pacientov - maju nad pocet. co znamena ze si musim platit vsetko sama a su to nehorazne sumy:o) a zial mam zle zubky. vy beriete novych pacientov? dakujem za odpoved
Ahoj Lucia, ak si doteraz nenasla dobreho zubara v ba, mozem ti poradit sukromneho stomatologa; MUDr, Milan Michalides, Drienova 3 tel. 0902 606 266, Je precizny a po dohode pracuje aj cez vikend. Vyskusaj a neobsnujes. Vela stastia praje Hela
Dobry den prajem, citala som vas prispevok na portali o zubaroch a uz som si viackrat prezerala stranku o novootvorenej zubnej ambulancii viena dental clinic a rozmyslam ze by som vas navstivila pretoze mam hrozne problemy so zubami len mam obavy, nebola som u zubara dobre 4 roky pretoze som bola nehorazne nespokojna a zial po dlhom usili hladania noveho zubara som sa povedzme si narovinu na to vykaslala a teraz sa hanbim vlastne dakam k zubarovi ist pretoze zuby mam v katastrofalnom stave, viac menej mam hlavne problem s dasnami a chcem sa zaroven opytat ci riesite aj taketo problemy co sa tykaju dasien a ci ta zlava ktoru mate na stranke www.zlavadna.sk ohladom odstranenie zubneho povlaku ci by bola pre mna vhodna kedze mam problem s dasnami aby som zbytocne nevyhodila peniaze. za odpoved vopred velmi pekne dakujem a prajem este prijemny den s pozdravom lenka
Dobrý deň,
ja by som vedela odporučiť DENT32, MUDr. Martina Jakubeka, robí aj fazety, aj celokeramické korunky. Priamo u nich sa môžte stretnúť aj so stomatochirurgom
Ja som uplne spokojny s klinikou Pearl dental a pani zubarkou Banasovou. Zvlada s prehladom aj takych ludi ako som ja s velkym strachom zo zubarov
Pre mna je prvorade prijemne spravanie, to ma vzdy ukludni. Preto som si vybral svojho zubara
To sme na tom podobne. Protivnu zubarka je moj zly sen este od zakladnej skoly ked sme mali taku skolsku zubarku.
Preto si nemozem vynachvalit pristup aky sa mi dostava teraz v Pearl dentale
Prosim Vas, co mate proti Schill? Ja som tam bola 3x zatial som velmi spokojna, len tie ceny by nemuseli mat take hrozne.
Prosim Vas, co mate proti Schill? Ja som tam bola 3x zatial som velmi spokojna, len tie ceny by nemuseli mat take hrozne.
Tiez mám zlú skúsenosť s klinikou Schill. Robili mi keramickú korunku " na pockanie" - stála okolo 5OO EUR a ostal mi pod tym kaz… vyhodené peniaze. Musela som si to dat urobit na inej rovnako drahej klinike znova… Schill nikdy viac. Najdrahsi neznamena najlepsi.