HPV vírus a veci s tým súvisiace

Ahojte ,vsetci,chela by som s len spytat,pred pol rokom my moj lekar povedal,ze amm ais hpv virus a zobral vsetky stery aj an cyto aj na hpv virus.preotze som tam mala nejaku ranku,ale vysledky vysli engativne ,nepotvrdil sa virus a cyto amm ok.
Chem sa opytat,nemohli spravit chybu,ked tam predsa amm enjake zmeny na krcku amternice???Dakujem za odpoved

Andrea…musim ta poopravit konizácia sa robí studeným nožom nie drotom.a operácia netrvá hodinu ale len zhruba 15 minut.Mam skusenosti pred 2 mesiacmi som bola na takom zákroku nie je to nič hrozne,a naozaj ak je rez do zdraveho tkaniva tak je to ok…i ked nie vždy.Ja som mala okraje konusu v zdravom tkanive,len sa jednalo o ca in situ 0 té stadium rakoviny.t.z ze este tie bunky neprešli cez bunečnu membránu.moj gyn.mi odporučil vybrat pre istotu maternicu…U nás sa to tak robí…pre istotu!!!Bola som na konzultáci v BA na Heydukovej u primára onkogynekologie a ten mi povedal že stačí sledovat´,lebo ca in situ vedia takmer na 100% liečit…mam 35 a povedal že mozem mat este dieta Teraz mam 2deti…pa pa

citolog.stery maju chybovost 25 az 30 %,Neboj nic rakovina nevznika zo dna na den ,pockaj si na dalsie vysetrenie,doveruj svojmu gynekologovi,pa

Ahojte, pred pár mesiacmi som tu písala, že mi zistili cyto medzo II-III, a že idem užívať Indonal a uvidím. Tak som vám chcela povedať, že mám momentálne II. U mňa to bolo asi dôsledkom zápalu, ale užívala som len Indonal. Nedávno som sa však dozvedela, čo je dobré pri takýchto opakovaných zápaloch. Trojmesačná kúra, kedy sa po menzese a v čase ovulácie urobí výplach pošvy Rosalginom a na nasledujúci večer sa po sebe 3x vkladajú do pošvy kapsule Gynocaps. Ešte som to neskúšala, ale určite skúsim, je to síce dosť drahé, ale čo by človek neurobil pre zdravie.

Chcem sa opítat či tento vírus moze preniknut pri orálnom sexe na peri a do ust?Dakujem

ahojte ja som mala skoro pohlavný styk,ale zabranila som tomu ,s partnerom sa medzi nami nič nestalo len sa ma dotkol na tom mieste ale mala som nohavičky.je možné že mam hpv ,že to cez tie nohavičky prešlo?pretože partner mal už dost partneriek tahže je dost pravdepodobné že ma hpv.a tiež sa chcem spýtat či sa to da dostat aj pri orálnom sexe.

Ahojte, chcela by som sa informovat, ci pri podozreni na HPV mam mat chraneny pohlavny styk, aby som pripadne neohrozovala aj partnera… Moj gynekolog ma podozrenie na HPV, cakam na vysledky, ale som dost vyplasena… tak zatial len zbieram co najviac info. dakujem za odpoved

Ako prebieha vysetrenie u onkogynekologicky? Moja gynekologicka mi skoro nic nepovedala, len mi vypisala papier, ze sa tam mam objednat. Ked som od nej tahala informacie, tak povedala, ze si mam dat nejake lieky na ukludnenie…
Idem na tu onkologiu uz o dva dni a naozaj by mi pomohlo, keby ste mi napisali, ako to tam prebieha… Dakujem!

tiež mi hostili HPV…ale lekár ma neupozornil na to, že aj fajčenie to podporuje a pritom vie, že som fajčiarka, je to naozaj tak?

ahojte…dá sa ten kvetový peľ niekde kúpiť? dakujem

andrejka…HPV prechádza aj cez kondóm…je to 100% informácia od gynekológa…takto ho neochrániš…len, ked sa vyliečiš aj on by sa mal už liečiť…ale možno ten vírus nemáš…

Zdravim,
vie mi niekto poradit kde sa vysetruje virus HPV, chlamidie, mykoplazmy??..myslim konkretne v nejakej ambulancii v banskej Bystrici, alebo Zvolen??..dakujem

tak toto počujem prvý krát…prezervatív chráni aj pred HIV…nepocopila si ho zle?zdá sa mi to ako totálny nezmysel

pokial viem tak prezervativ chrani pred HIV iba nejako na 40% pretoze kondom obsahuje mikrotrhliny ktore su prilis male pre spermia ale HIV je mensi a preto sa lahko moze stat, ze prejde.

Aj ja to viem tak, že prezervatív pred HPV nechráni, ale pokiaľ viem, pred HIV áno.

tie stery na cito nie su na 100percent??a ked mi nezistili ani virus hpv,takze by som amla byt v poriadku ,nie? a co ta ranka ked ju amm ,je to rakovina aj napriek negativnym vysledkom?,

ahoj.ja som bola na vysetreni u kynekologa a mal podozrenie na hpv,este len cakam na vysledky…je prevda,ze sa ´odporuca´ zmenit partnera?pretoze pre mna je to tiez nemyslitelne…

Ahoj.chcela som sa spytat…ako sa ti dari?ako to je s tou zmenou partnera?predpokladam,ze ziadna nenstala,ze?lebo ja mam podozrenie na hpv a najviac sa bojim toho,ze by mi lekar povedal,aby som zmenila partnera.co by v ziadnom pripade neurobila…

Ahoj!
Chystam sa dat sa zaockovat proti HPV,ale mam par otazok.Od vela ludi som pocula, ze ucinnost ockovania klesa pokial zena uz mala sexualny styk.Chcem sa opytat ci sa to rozumie len na pripady,ked si zena nie je ista tym, ze jej partner nemal styk so zenou nakazenou HPV-inymi slovami, ked som si ista, ze moj partner sa s HPV nestretol, mozem sa bez obav dat zaockovat? vopred dakujem za informacie

Prosim Vas neviete mi poradit ci je v NSP v karlovke aj urolog?