Hračky pre trojročnú

Ahoj, tu mi vždy niekto poradí, tak dúfam, že mi poradíte zas. Idem na oslavu mojej netere, ktorá má štyri roky. Bude to vraj “čajová párty” :smiley: (to si vymyslela ona). No ale podstatné je, že neviem aký darček jej mám kúpiť. Pozerala som na drevené hračky , lebo to podľa mňa pekná vec aj v dospelosti keď ju človek nájde, tak si spomenie na pekné chvíle, len neviem či mám skôr kúpiť logickú alebo iba takú natívnu hračku, ktorú bude ťahať za sebou… poraďte čo pre takú 4r. ?

sama musis vidiet co ju viac bavi. niektore deti su take, ze si rady vyfarbuju, pozeraju obrazky v knizkach a podobne a niektore deti su skor na ten pohyb, ze sa budu s tou hrackou nahanat, tahat ju ale podla mna to je uz je pre mensie deti, 4 rocnej by som kupila skor nieco logicke

Hlavne aby hračky rozvíjali fantáziu, to je podľa mňa dosť podstatné :wink:

Ja by som kupila nieco s cim sa zahra a bude nad tym aj premyslat, nech zapaja hlavu a nech sa uci, to je velmi dobre pre deti a v jej veku aj priprava do skoly :slight_smile:)

Rozhodne radsej nieco uzitocne ako pisala nesssi, aby pri tom premyslala, zacala pouzivat hlavu, logicke myslenie atd, pomoze jej to presne aj do skoly.

tiež hlasujem skôr za tie logické hračky : )

Nieco interaktivne, logicke, mozno aj drevene, to je uz aj jedno, na sposob montesori :slight_smile:

nooooo, kupim tu interaktivnu, ako vravite :slight_smile: Dikickooo <3

…uz na tahanie pre take dievcatko velke to nie je uz moc zabavne…ale skus mozno ked tak nejaky kociarik…

Nejake babiky alebo spolocneske hry. Od takeho veku sa deti uz vedia uplne inak hrat, to uz su vacsie deturence.

ahojte kočky, mám chlapčeka (3) a dievčatko (5) a kúpila som im tiež drevené hračky - konkrétne kačičku na tlačenie a zajačika - deti sú úplne podarené a behajú s tým po dome ako besné :heart_eyes: :smiley:

Našej 4 ročnej kupujeme len knižky a drevené hračky. Kocky alebo hlavolamy. My ich kupujeme bežne v Dráčiku (zľavu na nákup nájdeš tu - https://www.kodino.com/sk/ ) vždy si vyberie takú, ktorá sa jej páči :slight_smile: a navyše aj šetríme životné prostredie :slight_smile:

Teraz sú už aj tie také hračky, čo podporujú rozvoj detí :wink:

Pre 3-ročnú slečnu nejaké vymaľovánky alebo tvorivé veci, nech už trochu aj mozog namáha.

Farbu vhodnu na malovanie prstami mozno?

Farby, omalovanky, proste nejake tie skladacie hracky, tych je na vyber ozaj mnoho, takze bude aj problem aj vybrat

nieco pre sport…nejaku kolobezku alebo bicykel…to je podla mna tiez vhodny darcek…