Husté vlasy, prirodzene

Mám medenú farbu vlasov a chcem mať hrivu ako lev. Ako mať super dlhé, husté vlasy, zároveň prirodzeného vzhľadu?

1 Like

S clip in vlasmi na predĺženie budeš mať krásnu a bohatú hrivu za 5 minút a zvládneš to aj sama doma bez drahej kaderníčky!! https://www.clipinhair.sk/405-clip-in-vlasy-k-predlzeniu-remy-100-ludske-53cm-100g-medena.html. Po rokoch platených vizážistok som rada, že sa dokážem na akciu upraviť aj sama.

1 Like

Ak chceš, aby ti vlasy prirodzene zhustli skús špeciálny šampón na prírodnej báze, určite nepoužívať bežne dostupné z drogérie, sú veľmi chemické a škodia vlasom a ich štruktúre, može prísť až k vypadávaniu. Ďalej možu pomocť potraviny bohaté na železo a vitamín B5 :wink:

1 Like

Odporúčam prečítať tento článok: http://www.inazena.sk/7-tipov-pre-hustejsie-a-zdravsie-vlasy/ . K vlasom sa treba pekne starať a oni sa potom odvďačia. Je pravda, že každý máme inú dispozíciu, ale všetci vieme spraviť maximum podľa svojich možností :slight_smile:

1 Like

Aby si mala zdravé husté vlasy ti možno chýba aj nejaký ten vitamín. Skús si prečítať niečo o tom http://www.namzenam.sk/5-vitaminov-ktore-by-nemali-chybat-ziadnej-zene/ . Ale tak najdôležitejšie je sa o ne poriadne starať: pravidelne zastrihávať, veľmi nefénovať a nežehliť, používať šampóny na prírodnej báze… Každému pomáha niečo iné.

1 Like