Hygienici začali kontrolovať detské ihriská a pieskoviská

Hygienici z regionálnych úradov verejného zdravotníctva začali preverovať vybrané detské ihriská a pieskoviská. Odoberú z nich vzorky na mikrobiologické vyšetrenie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/710-hygienici-zacali-kontrolovat-detske-ihriska-a-pieskoviska

Prosím, kto vie poradiť niečo - domáce, dostupné- proti vši detskej.Už sa nám to opakuje 2krát a vobec nevieme pôvod.
Ďakujem

prajem veľa trpezlivosti,všetko čo v lekárni predávajú sme vyskúšali a bolo neúčinné,no najviac sa osvedčil sprej na vlasy DIFFUSIL-H.

Prosim Vas kto mi vedel poradit,hladam v BA skolku kde nemaju pieskovisko.Byvame lokalita Karlova Ves,no pokial by to bolo v bratislave hoc kde nevadilo by to.Dnesne pieskoviska su v otrasnom stave a napriek nariadeniu unie,su pieskoviska nekontrolovane.nasa dcerka akonahle sa dostane do pieskoviska ma parazity.Dakujem maria.

Ako sa prepiera piesok?poliat savom?ked sa chceme ako rodicia postarat o piesok,co treba robit?dakujem:-)

dobrý deň chcela by som vám poradiť ako na vši, mám dve dcérky ktoré navštevujú škôlku a čo sa nám najviac osvedčilo je kondicioner na vlasy ale dať hrubú vrstvu, vši sa udusia potom ich len vyčešte.