Obranyschopnosť organizmu voči infekčným a iným agresívnym ochoreniam – imunita je večnou témou, ktorá s pribúdajúcimi rokmi tretieho tisícročia nadobúda stále väčší význam v našom živote. Človek je vystavený obrovskej invázii cudzorodých látok a mikroorganizmov zo svojho okolia. O čo vlastne ide, ako to funguje?
Osobne som vyskúšala na oslabenú imunitu aj Biopron respiron, teda probiotiká. Vždy na jar a v jeseni mám celkom podrazenú imunitu. Snažím sa piť / jesť veľa ovocia, ovocný štiav a pod. Pijem aj céčko, ale vždy 1x za jar a 1x za jeseň sa mi stane, že ma zmôže nádcha. Vyskúšala som si teda aj probiotické účinky, čisto preto, že mi to povedala kámoška, nech to skúsim a uvidím. Ok, vyhodila som za to prachy a neverila som úprimne, ale hej pomohlo. Na jar som chorá vôbec nebola a teraz na jeseň, klopem si na čelo, som tiež v pohode Možno za to môže životný štýl, možno v tých probiotikách bolo niečo, čo mi fakt pomohlo. Takže zdieľam aj svoju skúsenosť
ked ti možem poradit, kup si toto IMUNO KOMPLEX XIMUNO KOMPLEX XIMUNO KOMPLEX Ximunovit.sk je to najlepší doplnok na posilenie imunity . Beriem i sama, odporučila mi ho moja kamaratka, ktorá je zdravotná sestra . Ja som sa tymyto vitaminami zbavila unavy, nadchy a konečne lepšie spím