tieto milujem:) normalne mam na ne chut, teraz ku kavicke by mi uplne bodli, joj
na taketo zakusky ja potrebujem ovela viac trpezlivosti, popravde radsej si nieco objednam ako by som sa mala motat 3 hodiny v kuchyni kvoli jednemu kolacu, to vobec
Je super, povedal som manželke nech ho skúsi spraviť a veľmi chutil
povedal si manzelke a ona letela? nepomahal si pri priprave? ja by som nesla len tak
jablkove rezy som robila raz v zivote, ale teda absolutne netusim, ci su to presne tieto a so slahackou sme ho nejedli tiez, takze ozaj neviem
joj, keby sa mi chcelo piect tak ako sa mi nechce:) asi si len skocim do cukrarne, inak to nevidim
Len kolko v cukrarni stoja tak zakusky? Oplati sa viacej kupit ako urobit?
neoplati sa uz vobec nic robit doma podla mna to, co stoja teraz vajcia a maslo, to je nehorazne fakt. radsej dat niekam spravit a mas pokoj.
zalezi ako kde, ale ja osobne si radsej priplatim a kupim menej, ale viem, ze budu dobre a z kvalitnych surovin
tak jasne, mne sa takisto neosvedcil nakup takehoto typu potravin vo velkych retazcoch. ale tak to uz je na kazdom z nas.
Ja si nakúpim tam, kde práve som. Neviem, nie som nejak rozmaznaná, že by som potrebovala nakupovať len v nejakých eko bio obchodoch alebo čo. Všade je to drahé tak či tak.
mate ale nejaky rychly jablkovy receptik??
Pité, to robievam často veru, iné som ani neskúšala ešte
Ó, tak toto je môj milovaný koláčik z detstva, milujem ho
mne ho robievala babka ale ked zomrela, uz som ho nechcela od nikoho. proste ani mamina ho nevedela tak pripravit ako ona.
tak starke to je proste uplne o inom
to by som raz chcela vedieť. vypekať tak ako staré mamy
mozno ked budes babka, tak to tak bude
tak viem, ze aj moja mamina mala problem s tymto, kym si zvykla, kym sa jej zacalo darit tak piect
Tak chce to len prax, myslim, ze je to uplne normalne