chcel bi som vas poprosit o test viete uz to trva asi 2roky ,mam stale bolesti a niekedy az krvacanie z konecnika doteraz som nevedel ze sa da objednat nejaky test ale ak bi to bolo mozne prosim vas.dakujem
Zevraj sa tento test da kupit v lekarni…
prosím o 2 kusy testu pre mna a manžela dakujem anna andelová kamenná 602 strečno 01324
Tiez sme mali onkologickeho pacienta a nie jedneho v rodine, ale obidvaja su uz zdravi. Nie je to lahke a ani lacne, ale nejde o ziadne chemicke lieky a ani alterativne podfuky. Piste na stancta@gmail.com
Dobrý deň!
Chcela by som sa pridať k ostatným i ja čakám na testovací balíček už rok.V rodine sme mali pacienta s onkologickým ochorením hrubeho čreva.Tak sa samozrejme obávam.Prosila by som keby ste mi čo najskôr poslali testovací balíček.Ďakujem
mam velky zaujem o test na hrube crevo,prosim ak je mozne o zaslanie jedneho,alebo o informaciu ako by som hp mohla ziskat. dakujem
Test sa da kupit v lekarni , stoji okolo 7 Eur.
Test si mozete jednoducho kupit v lekarni.
Test si môžete kúpiť aj www.fit.sk
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, ako sa volá test na rakovinu hrubého čreva, ktorý sa dá kúpiť v lekárni. Mama sa bola pýtať v lekárni a potrebovali vedieť presný názov, ale neviem prečo, to by mali vedieť predsa oni. Ďakujem
Test z Europacolon dostanú iba tí, ktorí boli prihlásení minulý rok v termíne. Nakoľko bolo prihlásených 80 tisíc ľudí, môže to chvíľu trvať. Ostatní nad 50 rokov a rizikoví pacienti môžu požiadať o testovanie svojich všeobecných lekárov. Ak lekár nemá jednorázový imuno test, môžete si kúpiť v lekárni, alebo aj cez internet. Odporúčam testy vyrobené v EU.
Podľa mňa by ten test mali zasielať ľuďom po 50 každé 2 roky a ľuďom, kde už sa vyskytla rakovina hrubého čreva, nakoľko môj otec má 70 rokov a už 2 roky má bolesti, hnačky, schudol, čo sú zjavné príznaky niečoho vážneho a lekári v Bánovciach nad Bebr. nie sú schopní za 2 roky zistiť diagnózu. Až ma to nahnevalo a cca pred 2 mesiacmi som mu vybavila vyšetrenie v Bratislave, kde za cca 2 týždne vylúčili HP a zistili diagnózu - rakovina hrubého čreva! Moju mamau tam liečili na zápal sedacieho nervu a zomrela 50 ročná na rakovinu pľúc! Treba k tomu nejaký komentár?
Test Vám nikto nepošle, pretože to musí nariadiť Ministerstvo. Tá akcia z Europacolon bola dobrovoľná a uskutočnená čisto sponzorsky.
Jedine čo je schválené je kolonoskopia zdarma. Kto sa bojí, test po 50. urobí na požiadanie Váš lekár, alebo si ho môžete kúpiť v lekárni, alebo cez internet. Jeho cena sa pohybuje od 3. - EUR. Lacnejšie nekupujte, tie sú vyrábané v Číne a nemajú žiadne porovnávacie štúdie.