Jednoduchý a bezbolestný test na skryté krvácanie do stolice, ktorý môže odhaliť rakovinu hrubého čreva a konečníka (kolorektálny karcinóm), si už môže v pohodlí domova urobiť každý
Ďakujem za túto ponuku za môjho manžela, ktorého k lekárovi nemožno dostať, ani na preventívnu prehliadku. Tak toto bude revolučné v jeho prípade, ja budem pre neho akože zdravotná sestra, všetko urobím podľa návodu, a počkáme si na vyhodnotenia z centra, aké jednoduché a nemusí sa túlať po poliklinikách. Občianskemu združeniu Europalacon veľa takýchto úspešných programov.
Ďakujem aj ja za takýto spôsob kampane ,nakoľko mám podozrenie na problémy s črevami môjho manžela. Možno sú malicherné ale možno nie. Takto ste ma prinútili, v dobrom, premýšlať, že to môže byť vážne… S pozdravom Jana
Poraďte mi prosím čo mám robiť ak mám manžela, ktorý má podľa mňa až neprimerane veľké problémy so zlatou žilou, ale k lekárovi ho nedostanem a má 46rokov. Dá sa kúpiť test v lekárni?
Dakujem za tuto ponuku.Už sme test manželovi objednali.Je to surne.Krvaca z konečníka aj je ho citit.Ma 49 a už ma problemy. Prosim pomôžte mi. Dakujem za pochopenie a pomoc.
Pokiaľ manžel krváca, to už je zjavný problém a test by Vám ho iba potvrdil a tak či tak by musel k lekárovi. V podstate sa ani test nesmie robiť pokiaľ zlatá žila krváca. Tú treba najprv ošetriť. Test je hlavne pre tých, čo ani očividný problém nemajú a test zachytí aj nepatrné skryté, to znamená okom neviditeľné krvácanie a v podstate ochorenie čreva, či rakovinu v značnom a dobre liečiteľnom predstihu.
Nedá mi, aby som nereagovala na množstvo diskusných príspevkov na internetových fórach ohľadne problémov hrubého čreva a jeho testovania a neuviedla tento problém na pravú mieru. 1. Test je určený pre ľudí nad 50 rokov a pre mladšie vekové hranice, kde sa v rodine už rakovina vyskytla.(tzv. riziková skupina) 2. Test zachytí skryté, okom neviditeľné krvácanie, a teda choroby čreva, rakovinu ešte v značnom prestihu a dobre liečiteľné. 3. Rakovina hrubého čreva sa vyvíja aj 15 rokov úplne bez príznakov. Po objavení príznakov, býva už niekedy neskoro a pritom samotná rakovina hrubého čreva v ranom štádiu patrí medzi najlepšie vyliečiteľné druhy rakoviny. 4. Pokiaľ už máte očividné problémy, nemusí to byť hneď rakovina, (aj zlatá žila riadne potrápi), je potrebné ísť k lekárovi!!! 5. Pri už očividnom krvácaní by bol test aj tak pozitívny, čo znovu znamená “návštevu” lekára. V návode testu je aj uvedené: nevykonávať počas menštruácie, hnačke a krvácajúcej zlatej žily.
Objednala som si test 2x na vaších stránkach,ale nič mi neprišlo.Tak neviem, ako sa to dá ešte urobiť.Nedovoláte sa, nedopíšete sa, ale u nás je to tak. Pekný deň
Aj ja som si objednala test 2x a nič mi neprišlo, tak neviem prečo to propagujú,ˇže si to môžeme objednať cez internet. Rada by som dostala na to odpoveď a hlavne ten test alebo radu kde sa dá zohnať.
Ja som si tiez objednal test aspon 4 krat a ni c neprislo neviem naco to reklamujete len aby ste vykazovali niejaku prac cinnost netreba ludi oblbovat aj tak su dost blby aspon vy si to myslite Pani dok.
taktiez som test objednala a tak ako mnohym inym, neprisiel ani mne. je to naozaj hnusne balamutenie ludi. trapne mrhanie penazi na kampan, sklamani ludia, jednoducho ubohe a pokrytecke.
Ešte začiatkom roka som požiadala o test, no stále mi nebol doručený, neviem či mám ešte čakať, alebo Vás chcem poprosiť kde sa mám obrátiť, nakoľko som 58 ročná a mamička mi zomrela tieť na rakovinu hrubého čreva, rada by som absolvovala test, ďakujem
Vlani som vyplnila formulár a čakala som celý rok, kým som dnes na TV JOJ nepočula, že znova je možné si test objednať. Tento krát som už nenašla ani formulár. Zarábate na ľuďoch, ktorí sa s nádejou pripoja na Vašu stránku? Nuž je mi z toho smutno.
Ja som si objednala skoro presne pred rokom tento test a nič neprišlo.Včera na STV 1 vysielali zase túto možnosť si objednať touto cestou. Tak ako je to?