Počas vyše 30 rokov výskumu bola vytvorená rozsiahla databáza účinkov kávy na zdravie, ktorá poskytla odborníkom z oblasti výživy a zdravia skvelé možnosti na preskúmanie výhod a nevýhod tohto obľúbeného a často konzumovaného nápoja
Ja mám tiež veľmi rád kávu, ale už som na nu aj dosť vyberavý a nekúpim si hociakú kávu teraz som sa dosť namotal na túto FUTU – Potraviny pre budúcnosť a velmi mi chutí a určite odporúčam aj ostatným. Neni su ani nejak extra drahé a su mega kvalitné
tak isto nemôzem predstavit svoj zivt bez kavy. Mam velku nadvahu a dostala som odporúčanie ze nemozem pit kavu…Mysim si zlepsit metabolizmus a v tomto pripade nemozna pit kavu
Skus zmeniť lekara, alebo toho človeka ktorý ti to povedal. Od 1 šalsky kavy nič sa nestane, ak piješ z mliekom tak daj si bez alebo nahraďte ho napríklad mandľovým mliekom alebo sójou
U mňa je to tak, že ráno si dám, hneď ráno ak sa dá, ale to mám skôr že pre chuť a potom neskôr o hodinku o dve znova, ale také slabšie žiadne smrťáky a väčšinou mi to stačí na celý deň, ak mám ráno len jednu tak áno potom poobede si dám druhú