Ahojte všetci. Viete mi poradit kde kupiť kvalitne kucharske nožiky a brusku? Kde si ich kupujete? Mám doma nejake obyčajne a su stale strašne tupe
Mx chodíme do Ikei, tam majú aj celkom kvalitné tie nože
tam som si nikdy ziadne noze nekupila, lebo kamoska raz mala a to cele na nic
Ja som si kupila v jednote nedavno, neviem ci to bolo delimano alebo co, ale tie su dobre
Ja mam rada z lidla, co sa tam raz dali dostat za nalepky
ja som kupovala nože Yaxell zo supernože a kupila som si tam i stojan na nože, dosku na krajanie a brusku na nože
A cenovo jak to vyšlo??
najlacnejsie to asi nebolo, ale pocula som, ze aj klarstein ma fajn noze
podla mna majú celkom fajn veci do kuchyne aj v Tesku, teraz tam majú dokonca aj nejaké zľavy na to Tesco leták aktuálny + budúci | Tesco online letáky . My odtial kupujeme aj panvice a tak
mám ich z eshopu dellinger. A nielen nože, ale aj brusku, sadu na sushi, gril a ešte par drobnosti do kuchyne
no ja osobne som zatial este neobjavila noze, ktore by ma nejakym sposobom ohromili tupia sa vsetky, niektore rychlejsie, niektore menej, ale na take uplne kvalitne som, zial, este nenatrafila.
Dobrý bol taký ten čo sa zbieral za body v lidli. Ten je dobrý, ten mi sedí.
my mame doma vsetko take starsie noze, ale vsetky su v pohode aj po rokoch.
ja mam jeden este po babicke:) a nedam nan dopustit. takze nie vsetko, co je stare, musi byt vyslovene zle.
Prave naopak:) Taketo vecicky, ktore zdedis po rodicoch ci starych rodicoch, tak maju este aj inu hodnotu ako tu vecnu:)
ved prave, ja som si po starkej takisto nechala kopu veci:) aj ked ich teda vsetky nevyuzivam, ale tak nejak ich proste potrebujem mat.
za aku cenu su uz take, ze lepsie noziky??
u nás kupoval nožiky manžel a tuším ich bral spolu s grilom a sadou na svoje holenie z dellinger. Som s nimi spokojna
už si si nejake kupila, alebo ešte nie? Nožiky maju všade, len stoja rozne a zaleži na tebe, kolko do nich chceš investovat