Kde zohnať darčeky pre celú rodinu?

Tento tok je nevyspytateľný. Viacerých z nás naučil nerobiť si akékoľvek plány, pretože situácia sa mení každú chvíľu. Napriek tomu čas nemožno zastaviť a vianočné sviatky sa blížia. Síce nie je ešte jasné, ako budú prebiehať, no bez darčekov si ich vieme predstaviť len veľmi ťažko. Kde zohnať to pravé pre každého člena rodiny bez ohľadu na to, aké ďalšie opatrenia v súvislosti s koronou nás do konca roka ešte čakajú?


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14417-kde-zohnat-darceky-pre-celu-rodinu

ja som ich nakupila na familium. Takže už mam pre rodičov, babku a nejake hračky pre deti

Ja každý niekde inde, predsa len každý chce niečo iné :slight_smile:

Co tak napriklad v knihkupectve??

Uričte budem objednávať všetky darčeky online cez rôzne e-shopy. Víde to omnoho lacnejšie ako v kamenných obchodoch a ešte sa dá niečo ušetriť napíklad cez túto stránku so zľavovými kupónmi a kódmi: https://www.kodino.com/sk/ :slight_smile: Overilo sa mi to aj minulý rok, navyše skoro všetky obchdody pri produktoch už uvádzajú, či stihnú výrobok doručiť načas, takže to je fajn. Ale človek nemá nikdy istotu, preto odporúčam skôr preferovať ako dopravu kuriérske spoločnosti ako slovenkú poštu. S ňou najlepšie skúsenosti nemám. :smiley:

len treba sa poponahlat aby stihli potom do stedreho dna aj prist :slight_smile:

ja som detom kupila knihu na planovanie vyletov a mojej mamke knihu strom života, kde si posklada celý naš rodokmen

aka je to kniha? nemozes pridat fotku?

wobenzym davam kazdy rok mame :slight_smile:

je to táto kniha https://www.familium.sk/darceky-pre-celu-rodinu/1939-nase-vylety-9788088333173.html?search_query=nase+vylety&results=2 a je skvela na plánovanie výletov po okolí

kniha na výlety? ako to vyzera? lebo z toho obalu sa to nedá poznať

Vianoce sú pre mna vždy najtaťšie obdobie v roku, keďže neviem, čo mám kúpiť nikomu :smiley:

deti dostanu obriu stavebnicu tehličky pre detičky a ešte nejake hračky.Zbytok rodiny dostane nejake symbolicke darčeky

my kupime detom ešte jedno baleni eobrej stavebnice tehličky pre deti. mame tri deti a iba jednu stavebnicu, takže je doma stale bitka o kocky. Tak Ježiško donesie ešte jedno balenie a bude klud :slight_smile:

my budeme davat darčeky hlavne detom a toho roku dostanu obriu stavebnicu tehličky pre detičky

podla mna je skvely darček pre celu rodinu plaketa s rodinnym portretom onglazz https://onglazz.sk/vybrat-dosku

Podľa mna je super daček nejaky spoločný výlet :slight_smile: My sme tam boli napríkad na wellness pobyte v Malej Fatre a bolo to super :slight_smile: Niekedy sú zážiťky lepší darček, ako nejaká somarina

suhlasim, z toho clovek aspon nieco ma a nie ked dostane nieco, co ani nepotrebuje, tak to len supne niekam do skrinke, do police a vybavene. takto ked sa ide na nejaky fajn vylet alebo pobyt, na to sa da este dlho spominat.