Patríte k ľuďom, ktorí sú nenahraditeľní a do práce “musia” ísť, aj keď sú chorí? Dieťa Vám ochorelo, ale čo s ním, tak ide do školy či škôlky? Spoločensky je dokonca cenené “bojovať” s chorobou pred očami okolia a vystavovať na obdiv svoje chrípkové alebo iné utrpenie
Je to všetko o tolerancii. Ak máte v práci dobrý kolektív a chapajúcich kolegov, tak nie je problém. Máme aj ľudí, ako napr. lekárov alebo predavačov (a pod.), ktorí sa tomu nevyhnú, ale to už je ich poslanie
Nepochopil som Vašu ironickú otázku - ja sa osobne necítim dobre, keď robím všetko pre moje zdravie a niekto začne kýchať v mojej blízkosti.
to nemalo byť ironické ale zo srandy, že ak som ja zdravá a príde do práce chorý kolega, či spravím dobre, ak na druhý deň neprídem do práce ja, preventívne, aby som neochorela od chorého kolegu v práci
ide o to, že ten článok je strašne milo napísaný a páči sa mi tak som len tak rozmýšľala, že by to nemohlo byť aj naopak Robím v detskom domove takže sa tiež tak trochu nevyhnem tým kýchancom pred tvár, hlavne od babatiek