Keramicke zuby

120 eur jeden + injekcie pri brúsení navyše.

Mne urobila zubarka predbeznu cenu na 13 zubov, jeden vyde 80 eur, lebo aj poistovna nieco doplati, na predne viac na zadne menej. Priemerna cena 80 eur jeden zub, N.M.

No ja neviem co mam za zubara, som z Nitrianskeho kraja. No a jeden keramicky zub, ale v podstate dva, pretoze jeden mi musi zbrusit a ten bude niest ten keramicky, tak tato sranda stoji 450 € + 100 € za docasnu protezu, ako zubarina to je riadna mafia, sama kradez a poistovna nic nepreplaca.

Ahoj, ja som si dnes dala robit mostik na horne zuby s 5 keramickymi korunkami a dvoma medziclankami v Martine v Eurodent Medima. Je to sukromna klinika s medzinarodnymi certifikatmi, odbornici na urovni. Vyjde ma to 1900 euro, este pred 5 rokmi by ma tak vysli horne aj dolne zuby, islo to strasne hore. Ale co sa da robit, zuby chcem mat na urovni a u odbornikov.

Ahoj, prosím ťa nevieš koľko by tam vyšiel jeden zub? Ďakujem.

Da sa vydrzat brusenie zubov bez problemov alebo je to velmi neprijemne?

Jarka a to ti chybali zadne zuby? ci aj predne? lebo ja mam hrozne znicene zadne a potrebovala by som ich nahradit, a u teba citam ze jeden zub 80eur a to budes mat aky zub? dakujem za odpoved

Dala som si urobiť štyri keramicé zuby. Všetky sú krásne, ale jeden zub ma bolí. Ako mi ho teraz opravý zubárka keď je zacementovaný?

Autor: viki
dňa: 31. 3. 2013

Ahoj, jeden zub vyjde 100 eur, ja som si davala 6 robit takze 600 eur a to co tam pisu tie ceny, tak to je blbost.

Ahoj Romana. Prosím ťa kde si si to dala robiť? A mohla by si mi dať kontakt? Ja by som si chcela dať urobiť dva zuby, lebo ich mám v hroznom stave. Ako ti to robili? Vytrhli pôvodné zuby a urobili úplne nový kompletne, ale ti len dorábali na zbrusený zub?

Ahoj, brúsenie zubov je dosť bolestivé, najmä ak má človek nedostatok starostlivosti a hygieny zubov. Ja som si dala brusit predné zuby, k tomu aj biele vyplňe. Vyšlo ma to 80€. Malá som platiť 60€, no zubar mi to robil bezbolestne. Držím Ti palce. Pokiaľ sa bojíš brusenia prekonaj svoj strach a za pozitívne ber to, že budeš trpieť radšej bolesť chvíľkovu, ale máš z toho aj niečo, čomu sa nenahradí nič.

Jeden zub má výjde 130€. No upozorňujem že je to cena len za tú porcelánovu korunku. Tiež veľká časť pôjde za prácu zubara. Všetko závisí od toho, ktorého stomatológa navštevujes a aká kvalita je tam. Držím palce!

Ahojte, dievčatá. Upozornenie! Viem, že sa mnohí z nas orientujú predovšetkým na cenu porcelánovych koruniek. No treba dbať na kvalitu. Radšej zaplatíte viac a budete mat pokoj a nemusíte sa trápiť s bolesťami. Je to môj názor. Aj keď sa hovorí, že v dnešnej dobe kvalita neexistuje, v prospech vášho zdravia by Vám to nemalo byť ľahostajné.

Ahoj, brúsenie zubov je dosť bolestivé, najmä ak má človek nedostatok starostlivosti a hygieny zubov. Ja som si dala brusit predné zuby, k tomu aj biele vyplňe. Vyšlo ma to 80€. Malá som platiť 60€, no zubar mi to robil bezbolestne. Držím Ti palce. Pokiaľ sa bojíš brusenia prekonaj svoj strach a za pozitívne ber to, že budeš trpieť radšej bolesť chvíľkovu, ale máš z toho aj niečo, čomu sa nenahradí nič.

Ahojte. Ja si idem dať zirkonove korunky na 4 predné zuby. Zevraj zirkon je kvalitný. P. Zubár v Ba mi chcel dať 8 koruniek. Cena so všetkým 3660€. Povedala som mu, že v ústach by som mala viac peňazí ako stojí moje auto. Napokon mi môj zubný technik poradil zubára v Tvrdošovciach. Celková cena aj s cestovaním bude do 1200 € :wink:

Mohla by ste prosím napísať ambulanciu kde vám to robili? Ďakujem.

Cca. do desiatich rokov som prišla definitívne o všetky zuby, na ktorých som mala porcelán. dnes viem, že nie som jediná. neusilujte sa o krásne zuby za cenu zdravých… a želám, nech Vám vydržia dlhšie ako mne:-)

Ahojte… chcela by som sa opýtať, kým Vám dali tie korunky na zuby ako dlho ste mali tie zbrúsené zuby?.. alebo ste mali na ten čas náhradné?

Kitti a ako si bola spokojná? Mohla by som dostat kontakt? Ďakujem.

Hallo, docitala som sa na internete, ze ste si davali robit 4 keramicke zuby. Ja hladam prave zubara a pozeram v internete kolko to asi stoji, mohli by ste mi prosim vas povedat kolko ste vy zaplatili, dakujem moc ! pekny den prajem