Dobry den, neviete kolko ma budu stat horne keramicke zuby (je to 12 zubov)? Dakujem.
Nikto nevie?
Jeden zub so všetkými oráciami okolo cca. 330 eur plus-mínus ako kde, ale ak sa dáva viacero naraz, možno je jednotková cena nižšia.
Jak nikto nevie? Kazdy zubar Ti vie urobit predbeznu kalkulaciu ceny. Ale je to zhruba 12 x 330€. A vobec mas vobec svojho zubara?! Netreba Ti urobit aj vstupnu prehliadku, kazy, extrakcie, endodoncie?
Ja mam 4 ako nasady na svojich, pred 6 rokmi stali tri 2400 Sk. Pred rokom stal 95 eur. Tak tych 12 to bude palka, ale poriadna.
3 roky dozadu 40 000 Sk.
A kde okrem Bratislavy to robia? Napr. Trencin, Bystrica? Nemate niekto skusenosti tu?
Ja mam styri vpredu za tri pred 10 rokmi som dala 2100 Sk. A teraz pred rokom za jeden 99 eur. Tak je to poriadny rozdiel. Som z Oravy
Mňa jeden keramický zub so všetkým aj provizornou náhradou na pár dní stál cca. 170 eur. Ale to závisi aj od tohto, kde si to dávaš robiť.
Dva tyzdne dozadu som toto riesil. Daval som si keramicke korunky na pat prednych zubov. Stalo ma to so vsetkym (obrusovanie, injekcie, nasadenie) 835 eur. V BA.
Dva tyzdne dozadu som toto riesil. Daval som si keramicke korunky na pat prednych zubov. Stalo ma to so vsetkym (obrusovanie, injekcie, nasadenie) 835 eur. V BA.
Práve si dávam robiť keramické zuby, štyri predné. Zubárka mi ich bude postupne vytrhávať, dnes mi vytrhla prvý. A počítala, koľko to približne bude stáť. Jej predbežná cena bola okolo 15000 (slovenských korún).
120 eur jeden + injekcie pri brúsení navyše.
Mne urobila zubarka predbeznu cenu na 13 zubov, jeden vyde 80 eur, lebo aj poistovna nieco doplati, na predne viac na zadne menej. Priemerna cena 80 eur jeden zub, N.M.
No ja neviem co mam za zubara, som z Nitrianskeho kraja. No a jeden keramicky zub, ale v podstate dva, pretoze jeden mi musi zbrusit a ten bude niest ten keramicky, tak tato sranda stoji 450 € + 100 € za docasnu protezu, ako zubarina to je riadna mafia, sama kradez a poistovna nic nepreplaca.
Ahoj, ja som si dnes dala robit mostik na horne zuby s 5 keramickymi korunkami a dvoma medziclankami v Martine v Eurodent Medima. Je to sukromna klinika s medzinarodnymi certifikatmi, odbornici na urovni. Vyjde ma to 1900 euro, este pred 5 rokmi by ma tak vysli horne aj dolne zuby, islo to strasne hore. Ale co sa da robit, zuby chcem mat na urovni a u odbornikov.
Ahoj, prosím ťa nevieš koľko by tam vyšiel jeden zub? Ďakujem.
Da sa vydrzat brusenie zubov bez problemov alebo je to velmi neprijemne?
Jarka a to ti chybali zadne zuby? ci aj predne? lebo ja mam hrozne znicene zadne a potrebovala by som ich nahradit, a u teba citam ze jeden zub 80eur a to budes mat aky zub? dakujem za odpoved
Dala som si urobiť štyri keramicé zuby. Všetky sú krásne, ale jeden zub ma bolí. Ako mi ho teraz opravý zubárka keď je zacementovaný?
Autor: viki
dňa: 31. 3. 2013