KetoMix – Recenzie a skúsenosti sú to, čo rozhoduje

Vyzerať krajšie, mladšie, štíhlejšie túži asi každý z nás. Ak ste už vyskúšali množstvo „overených“ diét a žiadna nezabrala, mali by ste sa poobzerať po niečo novom. V prípade, že túžite po lepšej postave, nechcete však hladovať a nemáte čas na pravidelné cvičenie, vyskúšajte prípravky KetoMix. Ako je už z názvu zrejmé, ide o ketónovú (proteínovú) diétu, vďaka ktorej sa telesného tuku zbavíte aj bez hladovania. Zaujíma vás, na akom princípe táto diéta funguje, v čom je iná ako ostatné a či je vhodná práve pre vás? Čítajte ďalej. Alebo si rovno pozrite Skúsenosti a Recenzie na Ketomix.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14273-ketomix-recenzie-a-skusenosti-su-to-co-rozhoduje

No myslím, že takáto dieta by sa mi zišla, len sa bojím že budem večne hladná

• ahoj -

to mozno ani nie, ze hladna, ale ja napriklad mam problem, ze som prieberciva co sa tyka jedenia :confused:

Takže aj to čo ti donesú nezvykneš zjesť? To potom zbytočne vyhadzuješ peniaze do luftu :frowning:

prave toto je ta najvacsia nevyhoda toho a lacne to urcite neni :frowning:

No však toto, že človek za to vyhodí kopu peňazí a potom to ešte celé nezje? No to by som ja nikdy nemohla tak plytvať jedlom a peniazmi!

Mozno zo zaciatku clovek schudne ale neviem si predstavit, ze by som mala dlhodobo jest iba nejake taketo veci zo sackou. To nie je nic pre mna!