Koronavírus. Ochráňte svoj domov, školu, pracovisko...

Epidémie vošli do slovníka našej komunikácie ako označenie lokálne prepuknutie choroby zasahujúcej veľký počet ľudí. S pandémiou, ktorá však zachvátila svet, skúsenosti nemáme. „V každej kríze majú lídri dve rovnako dôležité povinnosti – vyriešiť aktuálny problém a zabrániť jeho opakovanému výskytu. Pandémia ochorenia Covid-19 je toho príkladom,“ povedal Bill Gates. Aj jeho pohľad na aktuálnu tému nájdete v novinke Ako čeliť koronavírusu. Podtitul hovorí jasne: ochráňme svoj domov, školu, pracovisko a spoločnosť pred smrtiacou pandémiou.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14339-koronavirus-ochrante-svoj-domov-skolu-pracovisko

Ale ved su aj ine nebezpecnejsie virusy a pred tymi sa nijako nechranime, tak prosim z toho nerobte teraz tragediu!

asi tak nejako, ale tak aspon mali prilezitost na to, aby sa niektori ludia poriadne nabalili…mne z toho celeho bolo riadne zle ale co spravis, ty ako obycajny smrtelnik vobec nic!

Vsak jasne a mnoho ludi padlo uplne na dno. Neviem sice, pre koho to bolo dobre ale tak co uz. Len dufam, ze teraz zase ten nas dilinko nevymysli dalsie opatrenia, ked sme mali znovu vyse 50 nakazenych.

Ahoj amikka - tak myslím, že tie opatrenia sa robia aby nebolo ešte horšie :slight_smile:

Pre srandu králikov isto nie sú. Dokazujú to práve tie čísla keďže keď sa opatrenia zmiernili tak počet nakazených začal poriadne stúpať