Pozeram Dominika, ze si mi este ani neodpisala ale ja ti musim napisat, ze serum mi uz dorazilo domov a rano som ho hned vyskusala:-) A hned som si objednala aj Smoke Tree na zapach z ust, lebo s tym mam uz dlhsiu dobu problem a trapi ma to, verim, ze mi to pomoze, dam po case vediet ![]()
a to serum je z coho vyrobene a na co vlastne sluzi?..a aka je cena?..
Obsahuje organicky ruzovy olej (ktory obnovuje, vyzivuje, rozjasnuje), agave a hydrolyzovany sojovy protein (ktory zlepsuje elasticidu a vypina pokozku), probiotikum z ruce damascenskej (obnovuje koznu barieru a znizuje citlivost) a cervene riasy (ktore hlboko hydratuju, upokojuju a udrziavaju vlhkost pokozky). Cena je 69,99 alebo potom maju akciu, ze ked kupis dva, tak mas zdarma krem a to je za cenu 139,98€
fuuu, no cena ma trosku zaskocila ale zase na druhej strane, niekedy si treba priplatit za kvalitu…ale dost nad nim uvazujem, lebo sa mi paci jeho zlozenie…
Prepáč, že odpisujem až teraz ale mám také hektické obdobie, že nestíham vôbec chodiť sem a na sociálne siete. Malý mi ide na operáciu a ja neviem kde skôr skočiť, keďže nechodím do škôlky a mám ho doma, tak si vieš predstaviť, hotový blázninec. No idem ti odpísať, že sérum som si objednala, mám ho už aj ja doma a je úžasné. Zatiaľ mám z neho dobrý pocit
Krásne vonia a už vidím aj menšie výsledky ![]()