AHojte, máme novú kuchynskú linku, dávam tam vstavané spotrebiče, chcem si objednať novú rúru z Vstavané spotrebiče | OKAY.sk značka ORAVA. Je podľa vás ORAVA dobrá značka, alebo si mám vybrať inú?
Vyber si aká sa ti páči, na značke už podľa mňa dneska až tak nezáleží
myslíš? Tak dobre, asi vezmem tú Oravu … Ja len či náhodou, lebo sa nerozumiem tak veľmi do toho
a v obchode ti nevedeli poradit??.. oni by sa mali najlepsie vyznat…
Tiež si myslím, že by mali v obchode poradiť…
…mali mali…len nie vsade to tak je…
veď toto, ja som to bola iba rýchlo okuknúť, lebo mi išiel autobus domov a tak doma som pozerala ešte na ich stránke, tak som sa pýtala tu, ale mám v pláne skočiť aj do obchodu, uvidím čo mi tam povedia… : )
jasne to ti tam poradia bez problemu, to maju isto nejake aj dohody s distributormi takych spotrebicov
Hej hej aj co sa tyka servisu, myslim, ze to je najvhodnejsia moznost
od nich spotrebice mame aj my…
Je to fajn značka, ale sú aj lacnejšie a dostupnejšie značky
To je pravda, že sú aj lacnejšie. Ale tak každý podľa toho na čo má
No a to je na tom smutné. Predavači sú predsa zamestnaný v obchode aby radili a niektorí sa tam len zašívajú a nič nerobia…
…asi tak…ale my povedz co s tym my mozeme urobit no…
Vôbec nič, pokiaľ s tým nespraví zamestnávateľ niečo, tak my môžme maximálne sťažnosť napísať a iné nič. Aj to ktovie, či pomôže!
- ahoj -
a naco to robit, naco niekomu robit zbytocne problemy?
…asi tak…je to ale skoda, ze nevieme s tym nic…len vacsinou tu staznost len skrcia a zahodia…
ale nie babyy, oni mi pekne pomohli, v obchodne boli na mna zlatucki, len ja som najprv nemala cas ale uz ked som prisla druhykrat
a kúpila si všetko, čo si chcela?
Cakala si nieco ine? Takto to chodi skoro vsade